söndag 4 september 2016

Behandlingar, konsert och lite småfix.Söndagkväll igen...vad fort det går. Jag får väl inte ens klaga som är ledig fyra dagar i rad, men det går fort. Dagarna bara glider förbi. Vad gör jag då? Ja...sånt som man gör....hushållsarbete, matar djur och städar åt dom, kelar med dom och går ut med dom, typ. Handlar mat, lagar mat och äter mat, plockar undan efteråt. Ni vet...livet, sånt som måste funka. Sånt gör jag såklart :) Men så ibland gör jag andra saker tex i fredags åkte jag mot Bjursås. Men innan det så stannade jag till på badplatsen i Österå, åkt förbi så många gånger men aldrig stannat. Nu var jag lite tidig så jag stannade där och bara var en liten stund, mysigt. Men sen åkte jag vidare till min vän JK som gav mig en akupressurbehandling och liiiite lite massage i nacken. Måste nog åka dit igen snart och få mera massage och hon ska få healing av mig. Nu fick jag en matta av henne istället :) Som passade perfekt in i vårt vardagsrum. Sånt gillas!

Efter JK så åkte jag till Sågmyra och nästa vän, L. Vi snackade och fikade som vanligt sen fick hon healing av mig. Pratade lite till innan jag åkte hem för nästa grej som skulle ske...


Bråklåset Tissla hade äntligen lagt sig, då var jag tvungen att knäppa en bild och vips så var hon i köket och svansade igen. Jag får skylla mig själv. :) 

Familjen gjorde sig klar för att gå på konsert på Gruvbacken, trots att J varit lite febrig så gick vi allihopa. Vår husgud Stiko Per Larsson skulle ju spela! Och ett band som heter Marigold. Vi parkerade en bit bort och gick dit....det hade vi inte behövt gjort. Dåligt med folk och jag skäms för svärdsjöfolket. Men Per var bra, såklart. Har aldrig sett honom live trots att han ofta spelar i närheten. Och vi blev positivt överraskade av Marigold, dom var riktigt bra tyckte vi. Tom barnen. Stiko Per Larsson.


Marigold.

Det var fredagen det....lördagen hade jag ett städryck på fm och fick massor gjort. Skönt. Ändå så ligger tvätten ostruken i hallen och det ser illa ut i halva vardagsrummet och hallen. Men jag städade på ställen som inte riktigt syns, ni vet :) Idag var jag desto slöare på fm...surfade och åt frukost länge. Grejade lite i lillstugans köksskåp och var upp på byn och hämtade upp saker som jag köpt på köp och sälj på fb. Gått med Hanna, plockat en kasse med kaningräs och sånt. Nu är jag trött.... J går nog till skolan imorgon men inte A. Båda har haft feber och antingen ont i halsen eller hosta. Tråkigt. Jag vill inte bli sjuk. 

Godkväll på er...

2 kommentarer:

Laila sa...

Fin badplats! Och väldigt fina djur!!!
Allt gott!/Laila

Tomas Varg sa...

Fina djur ❤️
Jag gillar bilden längst ner med alla tassar ❤️😊