tisdag 22 maj 2018

Glastonbury. Del 2. Boendet

//Tydligen så kommer det att bli inlägg med få bilder...vete sjutton vad som knasar. Om jag gör ett enhetsunderhåll på mobilen, stänger av den och slår på igen och gör inlägget så funkar det....kanske...ibland. //

Så...till England for jag med min häxfröken J och en annan kursdeltagare, B. Vi åkte bil ner till Arlanda och lyfte 11.15 på lördagen. Sen hade vi en lång resdag...väntade på Heathrows busstation nån timme innan bussen till Bristol avgick. Åkte ca 2 timmar och väntade en stund på Bristols busstation. Dock hade vi tur och hann med en tidigare buss mot Glastonbury. Och en roligare väg att åka, inte bara motorväg. Nu kunde vi spana på små fina hus och Somersets böljande kullar. Jag hade huvudvärk såklart och ville bara komma fram. Väl inne i Glastonbury så klev vi av på torget mitt i staden, drog väskorna i ca två-tre minuter och kom fram till vår lilla smidesgrind. Där mötte värdinnan till Glastonbury holidayhomes oss och hälsade oss välkomna. Vi bodde längst ner i den lilla undangömda innegården. Vår lägenhet hette Howes och var i två plan. Litet kök, toa och vardagsrum nere, två sovrum och ett badrum uppe. I samma länga så finns det flera lägenheter och innegården luktade ibland fisk från ägarens Fish and chips restaurang som hade sin köksingång längre upp från oss sett. Innegården var helt stenbelagd, full med krukor, en liten damm, ett stort bord att äta vid och en hel massa fina växter. Där fanns även ett rum där man kunde få behandlingar.Vår ingång.Det stora trädet på bilden är dött men är helt inklätt i murgröna så det ser levande ut. Fullt av fåglar som trivdes i den stora mittplanteringen och koltrastarna hade bo där. 


Kolla in den häftiga vridna skorstenen!Kamelia på bilden. Det fanns även fikon, kvitten, lavendel, buxbom och en hel massa annat.Vardagsrummet.


Så här smal är ingången till innegården och den är ganska lång. Skitmysigt och det blir väldigt privat. Och faktiskt tyst fast det är mitt i centrum. Man kan höra lite från puben på baksidan men inte mycket.


Vi installerade oss litegrann och sen gick vi till mataffären en bit bort medan dom hade öppet. J lagade pasta och skinsås till oss. Supergott och vi var nöjda att krypa ner i sängarna sen. Det var som sagt en lång resdag.


Inga kommentarer: