torsdag 22 november 2018

Inget att skylla på...


....har inte bloggat på en månad. Vet inte om det någonsin har hänt...

Hösten har varit varm men idag var det -5 grader i morse. Det är grått och brunt och lite trist. Vi har fått lite snö nån gån men den försvann direkt. Hoppas på kyla nu så marken fryser och snön får ligga kvar sedan.  Men jag betackar mig från den mängd vi hade förra året :)




En morgon när jag var ledig så ringde J och hade glömt nyckeln till skåpet. Jag och Hanna gjorde en utryckning och passade på att ta morgonpromenaden på Gruvbacken. Därifrån går det en stig längs sjökanten och nu har intresseföreningen varit där och fixat till en del av den. Lagt ut grus och byggt ännu en spång/bro över en bäck för att göra den tillgänglig för flera människor.  Jag är kluven....tanken är såklart god. Dels så ligger den centralt men ändå så får du en skön naturkänsla, enkelt att ta sig dit med tex barnvagn, små barn som vill gå själv och människor med olika problem att gå. Men...jag tycker ju att gruset förtar känslan....jag älskar stigar, mysiga upptrampade stigar där man ändå kan se vilken sorts natur den går igenom. Men som sagt, jag kan ta mig till andra ställen och stigar :)


En annan morgon var det staden som gällde, jag och syrran var till Falun och shoppade lite och uppdaterade oss på varandras liv :)
Och den här dagens morgon gick jag till busshållplatsen och hämtade hem den cykel som A lämnat där. Han var sen imorse....


Den här donnan heter Vanja och är svärmors nya kompis, på prov än så länge.



Mumma med fika på stan 


1 kommentar:

Tomas Varg sa...

Inte bloggat på en månad? Skämmes! :D
Jag gillar Vanja - söt :)
Tycker också att gruset förstör :(