söndag 9 augusti 2009

Nysydd trolleriföreställning.

Ok...tänk er skor med klack, fixat hår osv och kom ihåg att kameran lägger på minst 15 kilo ;)Här flaxar han lite med capen men ni ser hur den ser ut iallfall, lägg märke till skägget! Fick tyvärr ingen bra bild på J.


Igår kom I ganska tidigt och bytte "valp" med oss. Vi fick hennes pudel Tuss och hon tog med sig A. Vi andra gled mest omkring och gjorde ingenting på förmiddagen. Senare tog jag och J fyrhjulingen och åkte en liten bit bort och hälsade på min gamla stallkompis Johanna som är här med sina två barn O och D. Dom är hos föräldrarnas sommarställe och Jo bor just nu i Spanien så vi har inte träffats på lääänge, bara en supersnabbis förra sommarn. Det var roligt att träffa henne igen och se barnen. J och O är lika gamla och dom fann varandra direkt på barns vis. Sen åkte jag och J upp till byn och handlade lite mysmat till kvällen. Pulade omkring på gården rätt sent på eftermiddagen/kvällen. Peder började städa ur ett förråd och hittade lite saker att ev lägga ut till försäljning. Han grejade med det rätt sent och jag glodde på tröktv. Fanns inget att se. Johannes ville inte somna själv i deras rum och fick lägga sig i våran säng. När jag skulle lägga mig så tänkte jag flytta över honom till hans säng. Lyfte på täcket och allt var blött! Barnet, kudden, lakanet och täcket. Kissat tänkte jag men inte då....han var genomsvettig. Han har gjort lika två gånger i sin egen säng nyligen också. In med honom i hans säng, riva av påslakan och sånt men det var fuktigt under också så jag la mig i Amadeus säng och P fick sova själv på sin torra sida. Under natten vaknade J och var på väg in till oss men jag vaknade och hann hejda honom så han fick sova bredvid mig istället. Inte trångt alls i en vanlig 90cm säng.
Idag kom det två killar och hämtade P för en sväng med fyrhjulingarna. Jag har trimmat gräs och plockat med allt möjligt. Hundarna har haft långa tungor och har mest legat i skuggan, jag fick nästan släpa dom på morgonpromenaden fast det var svalt då. I och A kom hem på eftermiddagen och det bjöds på trolleriföreställning! Hon hade sytt en fin mörkblå mantel/cape med guldmönster på och mörkblå tröja å byxa till A och en glänsande assistent cape åt J. Hon hade även virkat små skägg till dom :) Åt mig hade hon med sig min klänning som jag köpte tyg åt på marknaden. Hon är såååå duktig! Tack I för kläder och barnpassning.

4 kommentarer:

Kvistas sa...

Den va väldans fin den Kläningen.....vill också ha ju.....
Kram kram

linnea-maria sa...

Vilken snygg klänning :)
Vilken rockabillydans ska du gå på?
Kram /linnea-maria

Therese sa...

Åhhh, vilken fin klänning. Skulle passa perfekt till mina skor =)
Kram kram

Therese sa...

Åhhh, vilken fin klänning. Skulle passa perfekt till mina skor =)