tisdag 25 augusti 2009

Tandfen ruinerad?

Haft huvudvärk till och från i två veckor nästan. Var till min kiropraktor U i måndags och det blev bättre men inte bra. Igår var jag på healing igen, fick svar på en hel del som jag funderat på :) Tog en minisväng på stan och köpte som tur var med mig en flaska Loka. Sprängande huvudvärk i bilen som tvingade mig att stanna, släppa ner axlarna, blunda och dricka vatten innan jag kunde fortsätta. Väl hemma mådde jag illa och hade ont i skuldran. Rev av mig kläderna och la mig på spikmattan. P undrade om han skulle komma med en tablett men jag vågade inte ta en utan att äta något innan, insåg att jag inte ätit något på ett tag... Släpade mig upp och började äta flingor och mjölk. Så jäkla sött! Det var skitäckligt och P fick hälla bort det och servera mig yoghurt istället. Som jag halvgråtande tvingade i mig innan jag tog en treo comp och släpade mig tillbaka till sängen. Fan va tungt det var. Undrar om det var en reaktion på healingen? Tänkte ringa och fråga idag men det blev inte av.
Jag har iallfall mått riktigt bra idag och även om jag var rätt seg här hemma en stund så fick jag inte frispel på A när jag insåg vad han hade gjort igår. Dom hade lekt nått och han hade slagit på mina luktärter så en STOR "gren"hade ramlat av, det låg en del smått bredvid och längst ner hade "stammen" krossats lite, hoppas den överlever ändå. Vi pratade och han förstod att jag var ledsen och bad om förlåtelse. Bra jobbat! Av både honom och mig ;) Men jag drog iallafall ut hans lösa tand och nu ser han ut som en liten gris. Båda framtänderna uppe är borta och en till är lös. Tandfen har fullt upp och blir snart ruinerad på alla barn i Svärdsjö som tappar tänder både hit och dit :)

3 kommentarer:

Mormor sa...

Bra att du kunde behärska dej!Hoppas huvudvärken är borta idag. Jag har haft huvudvärk idag, det är nog detta hemska regnandet.

Kvistas sa...

Vår Tandfe håller på att gå i Konkurs......
Kram Anki

linnea-maria sa...

Det är jättesvårt att hålla igen när man blir sådär besviken på barnen. Ibland orkar man inte bara. Jag hade också blivit ledsen. Hoppas ni mår bättre nu. Kram /linnea-maria