lördag 27 mars 2010

Småmonster.

Igår efter jobbet så åkte jag och handlade och när jag kom hem på gården så var all energi slut. På riktigt....jag tog mig inte ur bilen. Orkade inte öppna dörren och kliva ut. Väldigt läskig känsla. Jag försökte skicka ett telepatiskt meddelande till P att han skulle komma och hämta mig, men det funkade inte :) Men Amadeus knackade på fönstret och då öppnade jag dörren och vinkade till honom men det tog en liten stund till innan jag kunde gå in. Bar in varorna, av med kläderna och på med hörselkåporna och slocknade i sängen. Under tiden jag sov så gjorde barnen och P dom här fina maskerna av kartong och skummgummi :) Mina småmonster, varför den minsta inte har kläder har jag ingen aning om.

När jag kom upp igen så gjorde vi tacos och fredagsmyste innan barnen lade sig och jag kollade på finalen i Lets dance. P gick ner i källaren/garaget och grejade. Jag var vaken ett tag till men sen fick det vara nog, så trött. Idag skulle jag och I, Ps mamma, ha varit till Rosa huset och tittat på klänningstyg. Men hon hade en kund och P ska iväg på hockey på eftermiddagen så det blev tajt med tid. Vi får ta det en annan dag. Istället blir det städningen som vi skulle ha gjort förra helgen ;) Nu vaknade A hör jag, det är bara jag och J uppe än så länge. A skulle vara forskare idag....dom ville leka med vårat mikroskåp. Vi tittade i det redan igår och jag offrade tom lite blod som dom fick titta på. Även snö och spott kollades upp. Vi får väl se om han kommer ihåg det idag..vet inte riktigt om jag vill att dom ska greja med det själva. Frukost tajm!

********************************************************************************

Skulle ju tala om att barnens kärnor som vi sådde förut har börjat gro/växa. As avocado är någon decimeter hög och Js har nyss visat sig. Citronkärnan som A petade ner har kommit upp lite och Js kiwi har fått hjärtblad. Det är så roligt att allt iallafall gror även om det kanske inte överlever. Dom kollar nästan varje dag om något har hänt och påminner mig att vattna. :)

2 kommentarer:

Annika sa...

Det låter ju inte alls bra att du blir så orkeslös.. :(

linnea-maria sa...

Visst är de goa ungarna :) Vad de kan pyssla. Maskerna är jättefina. Eftersom jag såg dig på jobbet idag så antar jag att du är piggare. Johan brukar få erfara mina fredagseftermiddagar är ganska förvirrande. Kram /Therese