onsdag 21 augusti 2013

Skolan har börjat och blommorna är knasiga.


Jaha, då har skolan dragit igång och med det gympapåsar som ska packas, skor som är urvuxna, något att äta mat i ute och egen dryck, slöjd och busskort. ADHDn har visat sitt fula tryne flera kvällar i rad när pojkstackarn inte orkar hålla ihop ända tills sängdags. Mycket trams och flams...Men det brukar bli bättre om några dagar.
Själv så jobbar jag på men lusten finns inte, jag vill helt enkelt inte arbeta i fabrik längre. Jag vill göra något mera meningsfullt...men vad? Helst så vill jag få tid att stanna och njuta av guldfärgad dimma över en sjö eller gå en ny stig som jag ser...om jag skulle få lust. Inte jäkta till eller från.... Jag har i alla fall tagit tag i min healing igen, har några sittningar kvar innan nästa kurs. Måste hinna med alla men det tror jag. Det är så roligt :) Nu blir det några bilder och sen ska jag sova.


 Rosebud appelblossom....blir så fin i färgen när den får stå ute.Solrosen får något grönt som växer ut i mitten och pelargonen får en ny stjälk med blommor från den gamla "buketten". Vad är det för knas?På tepåsarnas "lilla lapp" är det olika tänkvärda saker skrivna.


5 kommentarer:

Ensamma Vargen sa...

Busskort? Usch :( Förstår att du inte vill jobba på fabrik. Jag är så imponerad av att du har orkat så länge. Jag var för vek och höll inte ens ut i tre år på C. Jag ska hålla alla tummar för dig söstra mi. KRAM

Annica sa...

Busskort ja... Vi bor ju långt från byn :)

Annica sa...

Busskort ja... Vi bor ju långt från byn :)

linnea-maria sa...

Jag hade besök av en vän igår som hade tagit steget mot eget företagande. Det var ett väldigt inspirerande möte. Hoppas att du snart kommer fram till något du vill göra.

Annica sa...

Tack L-M :)