tisdag 8 oktober 2013

Healing, huvudvärk och höst.I helgen har jag varit på healingkurs lör-söndag. Det har varit roligt,jobbigt och utvecklande. Meditationer, praktiska övningar, fika och god mat. Lite jobbigt för min rygg att sitta så mycket och på söndag em började huvudvärken komma smygande. Som senare övergick i migrän. Mådde illa och låg mest i sängen hela kvällen. Såg till att barnen åt kvällsmat, borstade tänderna och lade sig. Sen la jag mig...före kl 21. P var såklart inte hemma....som alltid när jag mår dåligt.En dag i veckan när jag var hemma med ryggont så gick jag och Hanna en stilla promenad och jag fick syn på så fina lönnlöv. Såg ut som topparna var doppade i röd färg. Plockade ett gäng löv och gjorde några rosor. Lagomt pyssel.Huvudvärken fortsatte idag, igår var det bättre. Var till J och fick massage, skönt och lite värk släppte men inte allt. Nu mår jag illa och har lite ont i magen...förmodligen ätit för mycket värktabletter den senaste tiden, både för rygg och huvud. :( Jag släpade mig ut på en promenad i förhoppningen om att frisk luft skulle få mig att må bättre men det hjälpte inte. Så nu ska jag avsluta det här och lägga mig en stund.
Men det var skönt ute och luktade gott. Nyplöjd åker och våta löv. Längesedan vi hade plöjda åkrar precis utanför oss, det har varit hö där i ett par år nu.2 kommentarer:

Vida sa...

Vilka vackra lövrosor, tror inte jag sett såna förut men vilken härlig bukett.. speciellt för mig som älskar höst.
Om du är i stan så hör av dig så tar vi en fika likt den i texten... även om årstid och väder vi inte rår över men sällskapet är ju det som räknas mest.
Kramar

Monika sa...

Oh vilka vackra lönnlöv. Har inte sett sådana färger...
Hoppas att det är bra annars förutom ryggen som krånglar.
Kram