söndag 3 november 2013

Tända ljus, extraljus och solstrålar.I fredags var jag ledig och jag och barnen åkte till Falun. Först var vi på Sportys lekland i några timmar, mycket folk men överkomligt ändå, trots höstlov. Barnen hittade några andra killar som dom lekte med, sånt är roligt tycker jag. Tänkte på att det var väldigt lite konflikter, hörde inga barn som trängdes eller var dumma mot någon. Alla var bara glada och hade skoj. :) Efter Sportys var vi till Siba och Plantagen sen blev det mat på McDonalds. Vi köpte godis på Ica hemma och tittade på film, Haja läget. P var på hockey. Skön dag!
Lördagen var inte lika rolig och jag rymde till skogen en sväng för att andas och hinna tänka. P fogade plattorna i vardagsrummet och satte upp gardinstängerna, under protest. Vi åt pizza för ingen orkade göra mat. Jag och barnen åkte till kyrkogården och tände ljus på gravarna, syster hade tänt redan på fredagen men vi tände några till :) Ville visa barnen hur vackert det är på kvällen med alla ljus. P gick ner i garaget och fixade med extraljusen till passaten och jag slökollade på tv:n. Trött och lade mig ganska tidigt, för att vara helg i alla fall.
Idag målade jag lite i nederkant på tegelväggen och vi bar in kaminen, tungt! Tänkte sätta dit listerna runt plattorna också men P visste inte vilken såg han skulle använda och rätt som det var så var det dags för hockey på tv:n och då blir det ju inget mera sen... Jag är nästan lika trött nu och ska sova i tid.Kan inte förstå att jag är så himla trött...


Riktigt gott, kan rekommendera den osten.


Fint i skogen, ser nästan läskigt ut med ljusstrålarna.En liten del av alla ljus på kyrkogården.

2 kommentarer:

Livskrafter sa...

Wow vilken makalöst vacker bild med strålarna som kom igenom molnen...amazing
Ha en fin tisdag
kram
E

Vida sa...

Du tar så fina bilder... har du instagram? skulle gärna följa dina bilder där i så fall.. jag finns under livertvida.
Kramar