lördag 29 mars 2014

Fullproppad vecka.


Vilken fullproppad vecka! Jag ska försöka berätta allt för er :)

Det började lugnt på måndagen då jag bara åkte till en tjej och köpte en oöppnad tarot kortlek med bok till av henne. Den heter Osho, zen tarot. Tarotkortlekar har mest använts till att förutspå framtiden och händelser i det förflutna medan den här leken ska användas till nuet. Den är uppbyggd som en vanlig tarotlek med Lilla och Stora Arkanan. Ska bli spännande att utforska den. :) Och nej...jag kan inte spå i tarotlekar på traditionellt sätt.
På tisdagen var det bara hem och hämta J och skynda iväg på utvecklingssamtal med hans fröken M. Allt lugnt där, både skolarbetet och det sociala fungerar. Skönt :) Sen åkte vi till pappa en sväng.
Några härliga bilder ur leken. 

Så kom onsdagen och jag var nervös på jobbet. Jobbet har fö varit krångligt hela veckan med mycket konstigt strul. När jag hade slutat så fixade jag till mig lite och åkte till McDonalds sen bar det iväg till Säter. Min fröken L hade öppet hus på Beröringskällan med tränande elever. Och en av dom var alltså jag. Alla vi som går där var inbjudna att komma och träna. Men jag tror vi blev sju stycken till slut. Fyra som gav andlig healing och tre som hade rådgivning, på sitt eget sätt. Det var fullt upp hela tiden! Vi hann knappt prata med varandra. Det låg listor ute som besökarna fick skriva upp sig på och allt fungerade smidigt. Jag gav healing och det gick bra. Roligt med bekräftelse från helt okända människor :) Jag var där mellan 17- 20 och var så glad när jag åkte hem att jag hade vågat.
Och jag fortsatte på healingtemat på torsdagen för då drog jag äntligen igång med mina behandlingar inför höstens kurs igen. När det var klart så besökte jag svärmor i ateljén, pratade bort en stund och fick As jeans lagade.Sen mötte jag upp prinsessan Hjortron aka J, och vi åkte till Säter igen, nu var det mediumcirkel på agendan. Vi fick ha på oss hörselkåpor och blunda och försöka ta in någon anhörig eller bekant i andevärlden till dom andra. Första gången bara allmänt, det vi fick fram liksom. Och andra gången ville L att vi skulle få fram vilken relation dom hade haft, något som var specifikt med personen och ett gemensamt minne. Det gick ok, jag fick båda mina kontakter bekräftade :) Roligt! 


Jag fick mitt livs första parkeringsböter utanför ateljén....:( 

I fredags slutade jag tidigare, handlade mat och satte mig i solen med ett glas kall cola och en godisbit. Bara njöt av solen och lugnet. Barnen kom hem från skolan och P från jobbet. Jag gjorde mig i ordning och P skjutsade mig, syrran och C till stan. Där gick vi in på O´Learys och mötte upp ett gäng tjejer. Vi åt, drack, pratade och skrattade i några timmar. Maten var ok och stämningen hög, väldigt trevligt. :)


En tusensköna blommade i rabatten trots att rådjuren eller möjligen hararna har ätit av dom.Mys i solen på fredagen.S Bloody Mary och min mojito. Gött!

Idag, lördag, så jobbade P och barnen vaknade tidigt. Tur att jag inte var dålig ;) Nä, det var lugnt med drickat igår och jag somnade om i morse. Har varit ute i trädgården och klippt ner lite visset och rensat ogräs. Tittat vad som kommit upp och argats lite över det som djuren har ätit på och sånt som verkar ha tagit stryk av våran snöfattiga vinter. Härligt ändå att våren är på g! Krokusar och blåsippor blommar för fullt och scillan är på gång. Just nu ser barnen på film och jag tror P sover, hör att dom blir irriterade när han snarkar :)


1 kommentar:

Ensamma Vargen sa...

"hör att dom blir irriterade när han snarkar"

Hahahahaha. Då är det illa :) Tråkigt med böterna :( Kul att ni hade roligt på Olearys :) Kram