lördag 5 april 2014

Lite av vad jag gjort...


Jaha, lördagkväll....irriterad och lite sur faktiskt men så är det ibland. Veckan har rullat på, A har varit sjuk och hostat, segt på jobbet och jag har haft flera känningar av migrän-aura men ingen migrän. Tack för det. I torsdags var jag hem till en arbetskamrat som också håller på med "hokuspokus" och går healingkurs, dock inte på samma ställe som jag. Så vi turades om och gav varandra healing, roligt när saker man får till sig stämmer och nyttigt att se hur andra jobbar.
Idag hade jag ett litet ryck på förmiddagen och plockade undan sånt som hopat sig på diskbänk, köksbord och i vardagsrummet, tvättade en tvätt och sånt ni vet. Vill inte stöka för mycket för P jobbar natt och sover på dagarna. Senare kom det två kompisar till J hit och lekte på eftermiddagen. Och den ena föräldern var intresserad av att få healing fast han kan själv och även håller på med BARS. Kanske ett litet byte? :)
Nu ska jag gå och se om jag hittar något att äta fast jag tycker att jag nyss åt mat. Skinkstek gjord i lergryta med potatis, sallad och sås. Gött! Nu får det bli något litet.På promenaden idag satt hackspetten vid sin smedja och åt kottar, nåja, han åt väl fröna :)


Att det är ett favoritställe syns på alla kottar nedanför.


Humlorna har vaknat.

1 kommentar:

Ensamma Vargen sa...

Vilka fina foton, jag gillar hackspetten & humlan :) Skönt att det inte bliv migrän... KRAM