lördag 10 januari 2015

Huvudvärk...Då är dom första dagarna på jobbet avklarade. Det känns lite värre än vanligt fast ändå är det precis som vanligt.... Har varit på saltavdelningen och det är skönt, där trivs jag. I fredags ställde vi om maskinen och sen skulle jag bli utlånad till ett annat team, hade verkligen ingen lust och huvudvärken bultade. Mötte min chef och frågade om jag fick gå hem. Han slängde en blick på mig och sa: ja, gör det om du vill.Han såg väl hur eländig jag kände mig. Så jag tog ledigt och åkte hem.
Tog ut Hanna på en sjöpromenad direkt och huvudvärken lättade något. Sov en stund i soffan innan barnen kom hem. P handlade och sen åkte han och barnen skridskor på byns hockeyplan. Jag gjorde i ordning tacos till dom kom hem och huvudvärken bara ökade i styrka trots medicin. Sista tuggorna svalde jag ned med tårar i ögonen. In i sängen med hörselkåporna på mig och sov i flera timmar. Vaknade när dom andra skulle gå och sova, P skulle ju upp och jobba också. Var vaken 30- 45 minuter, tog medicin igen för lite huvudvärk va kvar men inte som migrän längre. Sov till 06.25 i morse, låg kvar och funderade en stund, somnade om och gick upp 08. 45. Nu ska jag försöka få något gjort....

Och förresten, jag har haft mer eller mindre huvudvärk i flera dagar. Nu hoppas jag att det här var kulmen för den här gången och att jag slipper ett tag....gärna för alltid.
Jag och A gjorde en stol av champagnegrimman :)Älskar att gå på sjön, idag är det ingen sol och kallare, ca 12 grader.

Ååå...jag har ju inte berättat om Adam....Adam som bor i våran tvättstuga :) Ps syrra och sambo åkte till New York för nån dag sedan och vi tar hand om deras kanin under tiden. Han är en svart gotlandskanin som är jättesnäll. Och ja...han får bo i tvättstugan för jag vill inte att han ska bli skrämd av övriga djur när vi inte är hemma. Ska fixa en bild på Adam sen :)

1 kommentar:

Ensamma Vargen sa...

Fler som åker till USA :) Det ser kallt och eländigt. Fina bilder som vanligt. KRAM