lördag 29 augusti 2015

Lite av varje..


Haft några tuffa dagar av olika anledningar men nu känns det bättre på vissa områden i alla fall. Jag har trots det njutit av mina lediga dagar med morgonpromenader med Hanna, vi har tittat på kaninerna och glott i trädgården efteråt :) Hanna är så ivrig att se dom så hon springer till buren direkt :) Den bruna lilla rackaren som heter Pysen ( fast jag börjar misstänka att det är en hona ) rymde ju förut ur betesburen och nu fick jag se att det var som jag trodde. Han ( eller hon :) ) klättrade på nätet och tog sig ut genom kompostgallret som ligger som tak. Nu har jag lagt brädor uppe på precis vid kanten så han inte kan klättra ut. Snart är dom så stora så då kommer dom inte igenom :) Den andra kaninen heter förresten Elvis, vi får väl se vad det är för kön på dom och ändra om det behövs.


Jag älskar att gå ut och bara vara i trädgården en stund... Fast just nu så borde jag rensa lite ogräs på det nygjorda landet, tråkigt!
Att kunna gå ut och plocka in saker till frukostmackan är så härligt, här blev det minitomater och gräslök. Annars så äter jag mest ärtskidor just nu och Hanna älskar dom hon med. Om hon inte får en bit så skäller hon på mig :)

Idag har jag varit på träff nummer två av min "häxkurs". Vi började dagen i Frostbrunnsdalen i Borlänge där vi satte oss på filtar i en cirkel. Pratade och grejade innan vi gick en bit bort till själva källan som ligger där. Medan vi hämtade vatten och "badade" våra kristaller så kom det mera folk och en kvinna satte sig på en bänk precis bredvid oss fast det fanns flera bänkar. Hur tänker man då? Hon såg ju att vi var ett helt gäng som höll på med något.... Nåja, efter ett tag så åkte vi till Beröringskällan för att äta lunch och sen fortsatte vi med en enskild ceremoni, sång till trumma, högläsning och en del annat. Det var roligt att träffa alla igen och få en liten boost av varandra.
Hemma igen och senare så gick jag ner till badplatsen och gjorde en månceremoni som vi fick förslag på av Fröken J. Det är en sk supermoon just nu, dvs att månen är så nära jorden den kan komma. Synd att det inte går att få några riktigt bra bilder på mobilen och jag orkade inte släpa med mig den riktiga kameran. Hade en skön stund för mig själv där på bryggan.


3 kommentarer:

Hemkära Hanna sa...

Jag förstår att din trädgård är en fröjd att bara vara i så vacker som den ser ut.
Skönt att du har det lite bättre.
Kram!

Ensamma Vargen sa...

"Haft några tuffa dagar av olika anledningar men nu känns det bättre på vissa områden i alla fall"
Tråkigt att höra, kämpa på

"Hanna är så ivrig att se dom så hon springer till buren direkt"
Haha

"Att kunna gå ut och plocka in saker till frukostmackan är så härligt, här blev det minitomater och gräslök"
Det är så gott!

"Hade en skön stund för mig själv där på bryggan"
Skönt att få vara ensam en stund :)

Vida sa...

Jag ligger efter med bloggarna så de här orden kanske kommer på tok försent men jag hoppas verkligen att du mår bättre nu. Det är spännande med dina häxcirklar och äventyr och att du utvecklar den sidan av dig tycker jag. Kramen