fredag 29 oktober 2010

Fullt upp.


Fullspäckad vecka. På måndagen var jag på kurs hos PA igen, lika intressant som vanligt. Sprängande huvudvärk när jag kom hem, tråkigt. Har tagit ut kopparspiralen också, bytte ju i somras men den fungerade inte nå bra. Nu äter jag minipiller och huvudvärken är tillbaka. Hormoner är skit.
På tisdagen sammanstrålade jag och PA igen för vidare färd till mina vänner som har haft en hel del stök i huset. Jag vill inte skriva så mycket detaljer här då det inte berör mig personligen. Men jag kan berätta att det var inte EN ande där utan ett helt gäng! Det var en intressant kväll och jag är rätt stolt över att jag kände av och hade rätt ang vissa saker redan första gången jag var där. Kul att se PA ute i fält :)
På onsdagen var våra barn hos kompisar till sent på eftermiddagen, P hämtade hem dom och sen drog han på hockey. Igår träffades jag och P en stund innan han åkte på kurs. Det är mycket nu. Idag var jag och I förbi Susanne på fika för hon fyller år. Grattis Tanten!
Har inte hänt något speciellt nu på kvällen...jag har sett Idol, barnen sover och P är i garaget. Ska lägga mig snart tror jag, seg och trött efter veckan.


2 kommentarer:

Börjelundskan sa...

Hej Annica!

Tack för titten inne hos mig. Kursen du har varit på låter spännande, kan ana mig till att det är åt det andliga hållet. Har själv inte vågat gå på nåt sånt, är inte säker på hur jag skulle reagera om jag känner nåt, ... men det är jätteintressant. Det enda jag har gjort är en regretion en gång, (går tillbaka till tidigare liv) det var mycke intressant kan jag tala om. :D

Ha en fin helg. Kram Cin

Lotta sa...

Jag tycker ytterfilé är ganska svårt att få till faktiskt. Men jag bryner den helst i smör, kryddar lite o sen låter den småputtra med pepparkorn o lagerblad. Sen häller jag grädde o annan vätska i så det blir en riktigt fet sås till allt, haha. Många kalorier ska de va ;)Ha en fin söndag!