lördag 18 oktober 2014

Löv- det är kärlek det!


Löv, det är kärlek det, sa min Fröken L på kursen sist. Och jag tittade undrande på henne och funderade på om det var något symboliskt eller så. Så skrattade hon och sa: ja, löv - Love, det betyder ju kärlek :)
Och vägen till mannens hjärta sägs gå genom hans mage.... både löv och mat i det här inlägget men det är dåligt med män. :)

I onsdags var jag på kakbuffe på Focus med två kompisar. Det var nog lite urplockat för vi kom ganska sent men smakade helt ok. Inget som var superextragott men vi hade en trevlig stund. Synd bara att jag hade huvudvärk och kände mig seg.


Fika är gott! Ska förtydliga att det är miniatyrer och att dom ligger på en assiett, inte en mattallrik.

På torsdagen kollade jag mitt hb, alltså blodvärde i dagligt tal, och det var bra. Har varit yr, haft molande huvudvärk och känt mig konstig. Glömt saker och liksom "gått i luften", trampat fel och hållit på i nästan två veckor. När jag kommer i sällskap med andra tex vid fikat eller på restaurangen i fredags, eller i affären så blir jag avtrubbad och frånvarande, får kämpa för att hänga med. Vad är det som händer? Är det rent fysiskt eller har det med den andliga sidan att göra?
Ja, jag var alltså ut och åt med tjejvänner i fredags. Vi åt på China Thai, gott och lagom med folk. Skönt att kunna prata med varandra utan att behöva överrösta musik. Vi åt och pratade några timmar, roligt!


China Thai-tallrik, då ingår efterrätt också.
Idag är det lördag och vi började med att spola lite med spolslangen ute i brunnen, det kluckade oroväckande i avloppet i köket och det brukar betyda att det är dags. Vårat avlopp är en historia för sig som vi skiter i idag. ;) P åkte till jobbet och jag gick med Hanna. Äntligen en lite längre promenad.Är det skogsfrun som tappat sitt smycke?
Ginnalönnens löv är nästan det enda som fortfarande har färg ute. Plockade in några och strösslade över ett silvrigt fat, på med två ljuslyktor och se där: ett höstarrangemang! 


Nu väntar jag mest på premiären av årets upplaga av Så Mycket Bättre på tv.Men än är det tid kvar...ska försöka göra något vettigt....Läsa är väl vettigt?

1 kommentar:

Vida sa...

Vilket vackert arrangemang, älskar löv.
Kanske är det din nya väg som tar energi, eller så något annat. Men bra att du kollar..
Kramen