lördag 25 mars 2017

Mera vår och andlighet.Vi fortsätter där vi var sist...förra helgen. På lördagen var det som jag skrev häxkurs och på söndagen var jag och min vän L på färgkurs. Det var min vanliga Fröken L och H som jag var till AFC i England med som höll en kurs om att använda färger i sin medialitet. Det var roligt och utvecklande, bra att få mera verktyg att använda sig av. Vännen L påstår att hon inte kan och inte är medial...men men...det gick bra för henne :) 

Sen blev det måndag och jobb...i dagarna tre.
På torsdag em/kväll var jag , L och hennes dotter T iväg på seans och samma kvinnor som höll färgkursen hade nu seans ihop. Dom är duktiga.... jag fick en kontakt ihop med en arbetskamrat som också var där. Trevligt :)


Vi fortsätter på temat medialitet....healing tex. I fredags packade jag ihop min behandlingsbänk, kudde, filtar, kort och div annat och åkte till Sågmyra. Jag lånade min vän Ls lokal och tog emot healingkunder. Roligt! Mera sånt, tack. 

Åkte hem, svidade om och åkte till stan och restaurang Mimos. Träffade några från mitt team på jobbet för en after work. Åt god mat och pratade men jag var så avskärmad på något konstigt sätt. Kunde inte riktigt fokusera på samtalen omkring mig, kände mig ruggig men inte sjuk. Så jag åkte hem tidigt....tråkigt tidigt, men det var liksom ingen idè att vara kvar. Snödroppar.
Krokus intill husväggen.Ls lokal :)

Det är så skönt att se hur snön smälter och tjälen börjar släppa sitt grepp om jorden,släpper tom upp några tidiga blommor. Även fast man vet att det kommer bakslag och mera snö och kyla så ger det hopp om ännu en vår och sommar. :) Jag har faktiskt lite planer för försommaren.... :)

2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Kul att krokusarna har kommit och skönt för er att snön (läs skiten) smälter 👍🏼
Du borde syssla med healing på heltid. Skit i duschen och åk hem ;)

Molly sa...

Så roligt att vi ses ofta nu❤❤Kram L❤