lördag 28 augusti 2010

Höst i antågande.

Idag har jag plockat med vinterkläder och skor som jag tänker sälja på Vika loppisen, en loppis med bara barngrejor. Jag har aldrig sålt förut men det är så bra för man bara lämnar in grejorna och sen hämtar man ev pengar och resterande saker dagen efter. Har mer att gå igenom men idag blev det bara det här. Alla overaller och sånt hänger på tork nu. Under tiden var P ute med några kompisar och åkte fyrhjuling. När han kom hem drog vi till Bjursås och tittade på en barnfyrhjuling. Den vill inte starta och var därför ett kap, tyckte P. Nu är han ute och grejar med den. På hemvägen stannade vi på Piccolo mondo och käkade, proppmätt! Och återigen så spanade jag efter vindsnurrorna men såg inga. Däremot så ser vi dom mot Svartnäs hållet väldigt bra efter vägen när vi svängt av hemåt från stora vägen liksom. Och nej....det är INTE dom som jag såg, dom är åt ett helt annat håll. Och mina var närmre. Ni som undrar vad jag svamlar om kanske missade mitt förra inlägg om vindkraftverk. Smaskig äpplen!

Jag gör som Anki och letar hösttecken. Mogna äpplen är väl ett bra hösttecken? Och i rabatterna falnar sommarens färger och borde bytas mot gult och rött...men det är dåligt med höstblommor hos mig. Får tänka på det till nästa år. Nu är det mest frötyngda spiror och vissnande blad. Vallmokapslar har jag massor ifall någon vill ha. Men jag har några solrosor som blommar iallafall, dom är så vackra. Och dom flesta har fåglarna sått.
Det här är en av dom få som jag har sått, fina färger.

Och här är mannen i mitt liv och mekar med senaste tillskottet i maskinparken.

3 kommentarer:

Vida sa...

Å.. tror nästan solrosen är samma sort som jag fick med mig från mamma.. älskar verkligen solrosor. Man blir glad av dem!

Jag tillhör ju dom som tycker så mycket om hösten (egentligen alla årstider om jag ska vara petig men hösten lite speciellt) så jag njuter av sommarens sista dagar och höstens stundande..

Kramar

Annika sa...

Fin färg på solrosen :)

Piccolo mondo? var ligger det och vad säljer de? Jaa.. mat antar jag,... men vad har de på menyn? :D

*hungrig*

Annica sa...

Piccolo ligger på Kvarnberget i Falun, mitt emot gamla Scanialokalerna. Det är en helt vanlig pizzeria men dom har den godaste kebabsåsen.