söndag 15 augusti 2010

Målat klart,för nu.

På lördag förmiddag åkte jag in med barnen till farmor I, istället fick jag med mig Tuss hem. Jag och Peder tänkte göra ett brutalt ryck med Johannes rum när Amadeus rum snart var klart. Men det var mer att göra kvar än vi trodde. Och mera saker i Js rum. Jag målade runt fönstret och P satte tillbaka kontakter och pillade med tejp och färgrester. Vi monterade isär As säng, bar upp den och satte ihop den igen. Och bar upp en byrå och lite såna där saker. Sen började vi kolla på allt i Js rum...P får nog ta tag i det i veckan..mest hans data grejor. Idag åkte P in till Falun och kollade på hockey Leksand-Timrå och efteråt hämtade han hem barnen. Jag målade en fönsterbräda men det blev nog inget bra... tror inte ens den skulle platsa i ett shabby chic hem...bara i ett schabby. :) Gick ut istället och vattnade krukor och mina barrisar. Klippte lite gräs men sen fick jag lov att gå in och göra mat, fläskfile i ugn. Nu ska jag strax sova, jobb imorgon. Kommer nog en sammafattning på semestern någon dag....

Amadeus rum före.

Och efteråt. Det fattas en list men den kommer :)

Det är samma gröna färg, även om det inte ser så ut. Verkligheten ligger nog närmare den mörkare nyansen på den andra bilden.

5 kommentarer:

Annika sa...

Snyggt :)

Vida sa...

Supersnyggt... önskar att jag var sådär pysslig och handlingskraftig men det har aldrig riktigt varit min talang.. det kanske blir längre fram i livet.

/Liv

Mamma sa...

Snyggt.

Anonym sa...

Nice brief and this post helped me alot in my college assignement. Thank you on your information.

linnea-maria sa...

Vad snyggt!! Visst känns det mycket större och ljusare med vitt tak? /Therese