torsdag 14 oktober 2010

Kortis.


Jaha...har inte orkat skriva förut och har eg ingen lust nu heller.
Men jag kan tala om att Volbeat var bra. Vi åkte buss ner och det var ett himla liv på alla som åkte med. Jag och P var bland dom första in på Hovet :) Låång kö bakom oss. Förbanden var inget vidare men då satt vi och slappade i en soffa och väntade på Volbeat. Helt ok dag.
I tisdags var vi till Hab, A hade växt på längden men inte på bredden dvs han hade inte gått upp i vikt. Doktorn sa att vi kunde fundera på om vi ville ha en högre dos medicin, när han hört att det började bli lite irriterat både hemma och i skolan. Vi får fundera på det..... För det har varit lite gruffigt men vi har trott att det har berott på andra orsaker. Lilla plutten.... Imorgon ska han ha en kompis med sig hem på bussen, båda tyckte att det var lite spännande :) Och J har haft H här idag så dom var också nöjda.
Själv har jag varit på kurs igen, det är så roligt! Så där...en kort rapport.

2 kommentarer:

Vida sa...

Trevligt med rapport... ibland känner man press att skriva men jag försöker verkligen hålla mig till när jag själv vill skriva.. så det inte blir andras förväntningar som styr. Det går sådär vissa perioder men jag jobbar på det.

/Liv

linnea-maria sa...

Önskar dig en lugn och skön helg! Kram /Therese