tisdag 18 juni 2013

För tidiga...


Våren var seg och alla längtade vi efter sol och grönska. Men nu går det lite för fort! Växter som jag brukar plocka på semestern blommar redan... vad ska jag plocka för blommor i juli? Ja ja...det är då och nu är nu. Det blir i alla fall till att plocka en stor bukett härliga blommor och ha på trappan till midsommar och två mindre till kyrkogården. Jag saknar mamma...helst när jag går ensam i trädgården eller i naturen och blir så där fylld av kärlek till allt vackert att jag nästan vill gråta... 
Träffade båda mina morbröder idag fast vid olika tillfällen och det blir ju prat om dom som lämnat oss. Det är både skönt och jobbigt.


 Rölleka och kråkvicker...för tidiga....


...liksom smultronen.


Dagliljan känns ok att den blommar nu.


Och den vita rosen brukar blomma på skolavslutningen.Under pionbladen tittar nävan fram som jag köpte för ett tag sedan. 


Och i kökslandet växer det så det knakar. Ja, allt utom bönorna såklart, dom vill aldrig i mitt land. ( ej på bild )
Akleja.

3 kommentarer:

linnea-maria sa...

Åh vilka fina bilder!! själv tycker jag inget blommar, det har varit ett glapp i mina rabatter. Grönsakslandet ser ju jättefint ut :D
Kram

Laila sa...

Så mycket fint som blommar hos dig! Förstår att ni tidvis har haft nästan medelhavsväder så den tidiga blomningen är kanske inte att undra på.
Önskar dig en riktigt trevlig midsommarhelg!/Laila

Ensamma Vargen sa...

Fina blommor du har. Hoppas inte hösten är här för tidigt nu då :(