onsdag 10 december 2014

Lite vinter en kort stund.


I lördags hade vi vinter ;) Så härligt när det blir lite ljusare och mera juligt. Var upp och handlade sånt som fattades till mitt kakbak och var bara tvungen att stanna och knäppa några kort på kyrkan som stack upp ur dimman. Hemma igen så gick jag med Hanna för att få njuta lite mera av det underbara vädret innan jag bakade. Det blev brysselkex och kolasnitt, ville helst äta upp alla på en gång :)

På söndagen kom Ps kompis hit och dom hjälptes åt att sätta upp listerna i vårat sovrum! Wohoo! Det tog bara 5-6 år... Dom satte även dit lister runt kaklet vid kaminen, det är ju bara ett år sedan. ;)
Jag passade på att smita till Valbo, både IKEA och köpcentret fick besök av mig. Skönt att få åka själv, inget gnäll :) Tyvärr så töade den lilla snö vi hade bort under dagen.

Ååå..har så ont i axeln, nu när jag skrivit en stund så värker det ner i hela armen och handen. Trök... Skit i det! Andra bra saker på g :)Ett litet översnöat UFO.Vinka till fotografen!

Synd att det inte gick att fånga dimman och solstrålarna som bröt igenom med mobilen, det var helt magiskt vackert i verkligheten. 


Katla gillar att hänga med J...funkar både med läxläsning och surfande.


Vida på bloggen the adventure of life,( länk i listan här bredvid) hade små väsen på sin blogg som alltid kom i par för ingen skulle behöva resa ensam...så fin tanke tycker jag! Det var kanske därför som jag fick fyra små luddiga luvbärare av svärmor? ;)

2 kommentarer:

Vida sa...

Vilka bilder, blev alldeles mållös.. så oerhört vackra. Vilka fina luvbärare och jag är glad att även de har varandra.
Varm kram

Ensamma Vargen sa...

Grymt fina foton. Favoriten vart kyrkan. Det var något heligt över det :) Jag gissar på att "UFOt" är en navkapsel? Skönt att snön försvann ;p
P.S. Jag åker den 12 januari :)