söndag 4 oktober 2015

Trancekurs på Beröringskällan och fina träd.
Så här såg det ut en morgon...dimmigt men ändå lätt frost.Nästa morgon var det gyllene toner ute.

Den här helgen är jag på Beröringskällan igen, nu är det trancekurs. Trance = ett förändrat medvetande tillstånd. Vi blev bara fem deltagare och så Fröken L såklart, en liten mysig grupp. Vi har fått prova på lite allt möjligt under helgen, tex transhealing, att tala om ett ämne under trance och att ta in en andekontakt i trance. Väldigt lärorikt har det varit. Både under övningarna och i samtalen där emellan. Fröken L är så himla bra på att reda ut saker som händer i olika övningar, att liksom bena ut det och få tag i kärnan. Naturligtvis i samarbete med den det berör, hon ställer rätt fråga så man kommer på svaret själv :)

Naturen håller på att förbereda sig för vintern, löven ändrar färg, blommorna släpper sina frön och några har redan vissnat. Det blir svårare och svårare att hitta fint grönt åt kaninerna. Tänk, nu får dom snart leva på hö, pellets och nått grönt från affären i nästan 6-7 månader innan något nytt spirar ute. Känns nästan lite deprimerande att tänka så....så det struntar vi i och tittar på fina färger istället.


Den här lilla rönnen står så fint vid sjökanten.

På långt håll...


Och i solens sista strålar..lika vacker.


Grannens lönnar är också fina.


Satt på bryggan en stund och tittade på två svanar på andra sidan.


Lindarna vid Beröringskällan däremot är gröna än fast björkarna bredvid har skiftat färg. 


Vackert....tog en promenad i morse för jag var lite tidig dit.


Lions ordnade loppis bredvid Beröringskällan igår och där stod hon,Venus från Willendorf, och ville bo hos mig på mitt altare. Hon är förmodligen hemgjuten i gips men för 10 kr så är hon ändå ett fynd :) 

3 kommentarer:

Ensamma Vargen sa...

Jättefina träd du fotat, men fotot på morgonen med gyllene toner var grymt vackert. Venus från Willendorf var frän :)

Annika Christensen sa...

Hösten är så underbar.
Då ses vi på insta.
Annika

Vida sa...

Vilka bilder, som du fångar hösten <3. Den lilla venus är ju underbar :) Så spännande med din utveckling och alla kurser du går. Varm höstkram från Liv