fredag 9 oktober 2015

Terry Evans, höst och kaninerna.Igår var jag och gav healing, en kille var hit och tittade på Lillstugan, skulle höra av sig vad det skulle kosta så får vi se om det känns ok. Och äntligen verkar det som att dom kommer hit och gräver om och fixar till uppfarten.

På em så träffade jag min vän I, vi åt och sen gick vi till Kristinehallen och väntade på att få se Terry Evans. För er som inte vet så är han ett välkänt medium bla på tv. Det var alltså en storseans med honom som vi skulle på. Ingen av oss hade någon förhoppning om att få kontakt/budskap mest en rolig grej att gå på. Och så skulle M jobba under kvällen med att ta emot biljetter och springa med mikrofon till dom som fick en kontakt. Det var väldigt underhållande, han var rolig men med respekt för den som fick kontakt. Han kände oftast in vem som skulle ha kontakten och så jobbar inte vi när vi övar. Utan vi ska ge så mycket information att den anhöriga ska veta att det är just till dom. Men det är olika sätt att jobba, inget är rätt eller fel eg tycker jag. Frågestunden efteråt var inte lika bra...jag håller inte med om en del av svaren han gav, men det är hans sanning och min sanning, man får tycka olika och det är ju himla bra :) Det var iaf helt klart sevärt och han var otroligt pricksäker oavsett hur han fick in informationen.

Höst igen...vad fort det går...snart har ännu ett år gått.


Tog upp dom sista potatisarna...vilka stora rackare! Tror jag ska baka dom i ugnen och göra någon god röra till. 


Någon eller några har pickat hål på alla vallmokapslar :( Nåja, nästan alla kapslar iaf. Jag tror det är talgoxar som gjort det, jag såg några i trädgårdslandet. Jag som lovat bort frön i år. Fick några att dela med mig av. 
Dom sista ringblommorna, nu är landet tomt och alla rester på komposten.

Hittade en bra sida på nätet som visade hur man könsbestämmer kaniner. Det kan vara lite knepigt nämligen. Jag och P hjälptes åt idag och den bruna, Pysen, är helt klart en hona. Och Elvis är mest troligt en hane. Fasen också....det betyder att vi måste dela på dom snart och invänta könsmognad och kastrering innan dom får bo ihop igen. Tråkigt. Dom är sådana fina vänner och sitter nästan ihop :) Men vi tog ju hem syrrans kaninbur och min tanke är att den får stå inne i inhägnaden så kan dom ses ändå. Och jag tänker låta dom turas om att bo i burarna så dom hela tiden har varandras lukt och att ingen ska kunna hävda revir sen. Jag gissar att dom är ca tre månader nu, lite svårt att veta då dom är födda ute under ett hus innan min kusin fick in dom i en bur. Sötkorvarna!Pysen ser ut som en hare under granen.


Hösten är verkligen här då Katla är inne och ligger i knäet :)

3 kommentarer:

Ensamma Vargen sa...

" som visade hur man köksbestämmer kaniner"
Hur gör man det? Dom ska väl ändå inte vara i köket? :p
Åh, jag gillar verkligen Terry Evans, han är/var min favorit i programmet Det Okända.
Skönt att få uppfarten fixad :)
Kattla gör det enda rätta, vara inne :)

Annica sa...

Ja,då tar man fram en kastrull och hotar dom, om dom inte sköter sig så hamnar dom i kastruller....:) Tack för att du påpekade felet, jag brukar korr-läsa och försöka sköta mig :)

Ensamma Vargen sa...

"Ja,då tar man fram en kastrull och hotar dom, om dom inte sköter sig så hamnar dom i kastruller"

Hahahahaha!