söndag 26 oktober 2008

Plåster 10år, fest och kräkor.

Känsliga läsare varnas, det blir lite kräkprat.

10årsjubileumet igår gick bra. Mycket folk som gick tipspromenad,fikade,teckande,läste lite historik, gick plåsterskola och fick en guidad visning. Tyckte att jag förekom på väldigt många bilder på den där historiken....men...jag tillhör ju inventarierna så :) Mina barn och föräldrar tyckte det var kul att se hur mitt jobb såg ut. Men A orkade inte gå hela guidningen så vi avbröt och tittade in på Hacken genom fönstret istället. Susanne var så snäll och visade oss olika saker genom fönstret och det gick ju bra det med.
På kvällen var det fest, jag var till Susanne och Kent innan. Drack bara bacardi apple, jag skulle dricka aqua tini var det tänkt... Vi fick hamburgertallrik och öl eller vin till maten. Jag fick även lite gammeldansk av Monica som tack för min fina Ove Törnqvist sång. Sen hade vi musiktävling och vårat lag vann...såklart!! Hehe...Man kunde få stilpoäng om man sjöng vackert eller dansade bra....hade I kissed a girl varit med så hade vi såklart hånglat för stilpoängen.
Efter tävlandet drog vi igång dansen eller minglade omkring och pratade. Tex minnen....jag och Adam och Mattias E pratade om min Bjurstid. Då kom jag och Adam på den briljanta iden att ringa till Örjan! Och se på fan, han var på väg till jobbet för han skulle hämta Mattias och frun. Så det var verkligen roligt att se honom igen. Känner att jag missade att prata med många men det blir så ibland. Sorry.
Åkte med syster Yster hem, N körde. Kolsvart, ingen lampa tänd och jag ramlade på trappan. Då insåg jag att jag kanske hade druckit liiiite för mycket. Satte mig i utemöbeln i mörkret och kom på att jag hade pratat både med Sofia och Otto under kvällen. Gick in och upptäckte att det var strömavbrott. Vilken bra kombination, rund under fötterna och inget lyse. Kom i säng iallafall och hade lite gymnastik innan sömntåget kom.
Vaknade och mådde skitdåligt, kräktes. Pinsamt, jag som nästan aldrig blir dålig. Kräktes igen på morgonen och efter ett par besök på Gustafsbergsbussen (fast det är ingen sån men ändå) så var fyllsjuka inget alternativ utan det var magsjuka. Jag har kräkts flera omgångar med bara galla...mumsigt va? Tills magen var tom och jag fick sova en stund. "Tyvärr" så kom svärfar hit och hjälpte P med carporten så jag har ändå haft ansvaret för barnen. Nu har jag vågat dricka en kopp rättvisemäkt te och fått behålla det. Colan i morse kom upp direkt.
Nu ska jag kolla korten från igår och ev lägga upp några här. Någon som inte vill vara med får säga till. Hm...lägger nog in dom i ett eget inlägg.

1 kommentar:

Sofia Fahlström sa...

Din lilla kusin Therese Fahlström kräktes också i helgen, haha. Kanske ligger i släkten? :D