lördag 29 november 2008

Julfest.

Julfest igen då....jag har ju varit på några efter mina år på företaget :) Orkade inte lägga tid och energi på kläder i år utan det var en enkel utstyrsel.
P åkte nästan på en gång när jag kom hem från jobbet,han skulle till Leksand. Gjorde mig i ordning medans jag väntade på hans mamma som skulle vara kvarsovande barnvakt. Min bästa morbror hämtade mig och vi mellanlandade en snabbis hos syrran och N innan vi åkte till Dalasalen för julbord och uppträdande av Lurbo stompers. Maten var god och efterrätten smaskig, sällskapet trevligt som vanligt. Å, jag gillar våra fester! Vill inte åka hem när alla är glada, pratsamma, dansar, skrattar och kramas. Jag vill behålla den där gemenskapen som Johan så fint uttryckte det. Johan som fö var lite för full när han anlände till festen :) ( du bad om det!) Han som alltid var nykter förut....
Tyvärr så var inte S där och det var tråkigt men så är det ibland.
Jag kom välbehållen hem och slocknade rätt snabbt på övervåningen, hörde lite svagt när I och barnen gick upp, skönt att få sova. Annars är det alltid jag som får gå upp, P är ju klubbad.
Han sov i sin mammas lägenhet inatt, jobbade idag och är på vinterfest med sitt jobb just nu. Så vi träffas inte så mycket den här helgen. Han kanske skulle ringa och be om skjuts från byn sen, inte så kul att gå fem kilometer mitt i natten.
Mamma, syrran och hennes flickor var hit och fikade på em och nu funderar jag på att dricka te och äta pepparkakor med mögelost på. Dom fikade så dåligt... :)

4 kommentarer:

linnea-maria sa...

Halluj!
Ja det var verkligen en jättekul kväll! Även om jag har några svarta hål under de där timmarna. Jag blev tom nekad att handla ur baren och fick hjälp med langningen varpå bartendern skällde ut oss, hick! Idag är man mör. Kram /linne-maria

Oss.... sa...

Ja du Johan han kunde han!! Ha hälsade mig välkommen på ett litet speciellt sätt kan man säga..........jag väntade mig inte det av honom.....till och med Adam blev chockad!! Men men det får man bjuda på!! He he!!

Kortet är från oss jag lovar.......
Kram kram

linnea-maria sa...

Nu har du fått utmaning av mig, vad drygt! Besvara om du vill.../linnea-maria

linnea-maria sa...

Nu är jag tjatig. Du har vunnit hos mig!!!!!