torsdag 22 januari 2009

Bandy och lite annat.

I tisdags åkte jag med mamma och pappa in till Lugnet och såg när syrrans N spelade med SAIK mot Falu BS. Otroligt seg start men andra halvlek gick bättre och dom vann med 6-2. Har inte sett en enda match sen han började på bandygymnasiet...pinsamt! Ser så lätt ut när dom åker, jag stapplar mest omkring. Köpte begagnade bandyskridskor förra året men har inte provat dom än. Har bara åkt på tjejskridskor med taggar....ja..jag veeet.
Igår var jag utlånad till ett annat team och fick vara på deras nyaste line med robotarna. Stora killen och lilla killen :) Jag var bara på påfyllningen för det krånglade en del och det var ju ingen vits att hon jag jobbade med skulle springa och hjälpa mig om det var något jag inte kunde. Var hos dom en liten stund på morgonen idag med. Ibland är det lite kul att bli utlånad, om det är bra folk och bra maskin. Hon jag jobbade med ska köpa ett häfte till mig med info om E-nr och andra konstiga saker i livsmedel. Man blir ju rädd när man läser vad vissa ingredienser kan göra med ens hälsa.
Sen masade jag mig faktiskt iväg och tränade. Gick kanon! Aldrig cyklat så länge. Och själva styrketräningen gick också bra. Skönt...gick så dåligt sist.

2 kommentarer:

linnea-maria sa...

Och när man väl ställer sig på "riktiga " skrillor så får man en helt annan känsla i åkningen! Fy farao för "konståkningsskridskor" De är alltid för trånga och klämmer (jag har inte breda fötter) och det gör ont efter 5 min. Visst är det en härlig känsla när kroppen orkar och kan lika mycket som man vill själv. Ska försöka komma ut och springa en kortis i kväll. Ha en fin helg /linnea-maria

Anonym sa...

poop684
puree63
rate663
poplar460
mason521