söndag 1 november 2009

Kalasat.

Har varit ledig torsdag-fredag, skönt. På torsdagen tog mamma hand om barnen och jag och P åkte till Barnens Hus och handlade presenter till Amadeus. Vi hann även in på Emmaus och åt på Burger King innan P klev ur vid sitt jobb. Själv fortsatte jag med mat/fika handling. Vi hade ju kalas på fredagen. Som gick bra, en del kompisar och kusinerna från båda sidorna var här. Senare på eftermiddagen kom dom vuxna för att gratulera. Amadeus blev väldigt nöjd med sina presenter i år. Vi har dock några kvar till hans riktiga födelsedag i veckan.
Igår va jag ute och krattade löv, klippte ner perenner och fixade med lite annat. Har ont på baksidan av låren idag...trodde nog att axlarna skulle ta mest stryk men dom är inte värre än vanligt.
Idag då....ja...inte så mycket gjort från min sida. Tappade sugen totalt. Inte så konstigt kanske med en speedad och bråksjuk A. Bara gnäll och tjat och pip på båda barnen. Läste iallafall ut boken om Peter Rätz och har återupptagit läsandet av Den förlorade symbolen. Rätz är en lånebok så det var lika bra att få den avklarad. Nu ska jag nog glo på tv tills P kommer hem från innebandyn. Om det är något som lockar förstås, annars blir det boken.

1 kommentar:

Susanne sa...

BOK BOK BOK :)
läsa läsa läsa :)
kram Susanne