söndag 15 november 2009

Mörkret, regnet och skitlukten.

Varit hemma torsdag, fredag med axelont igen. Sträckte mig vid matbordet på jobbet så det knakade men det gick snabbt över. Tränade, inte överkroppen, och det gick bra. Vaknade och kunde inte lyfta armen, fick inte på mig kläder osv. Trök.
Vi har haft problem med avloppet igen så slambilen var hit och tömde. Trodde det var ok men på lördagkväll stod jag och P ute i mörkret, regnet och skitlukten och försökte få in en spolslang i röret i brunnen. Roligt nöje en lördagskväll. Men vi fixade det!
Vi har även hunnit vara till Gävle och shoppat kläder till P och några julklappar till barnen.
Nu är Amadeus och Peder sjuka, dom har feber och A hostar. A hade 39,5 på lördagskvällen... Peder har inte tagit någon temp för muntermometern gick sönder och han ville visst inte ta i rumpan ;) Barnen var rätt fascinerade av kvicksilvret som rullade på badrumsgolvet, att det "åkte ihop" igen. Svårt att få upp var det iallafall.
Idag har jag städat i källaren, lite äckelvatten kom ju upp genom golvbrunnarna. Det och att det ska komma några och lägga offert på bergvärme nästa vecka gjorde att det var nödvändigt. Peder hjälpte inte till ett skit, han bara spelar X-box med barnen. Nä...han började ju bli krasslig och hans vad som han gjorde illa förut ser inte bra ut. Han är svälld ända ner mot tårna. Och krånglandet med brunnen gjorde inte saken bättre. Hoppas att han ringer till VC imorgon.

1 kommentar:

Carina sa...

Låter som om ni inte har haft spn rolig kväll. Vi har bergvärme, lågdift kostnad.