lördag 13 februari 2010

Choklad!

Igår efter jobbet åkte jag hem och rastade Hanna och hämtade posten innan jag hämtade barnen. I postlådan låg ett paket från min kusin Therese S som såg intressant ut och jag kollade lite snabbt i det. Barnen och jag åkte och hämtade Peder på jobbet och sen var vi på olika firmor och tittade på fönster. Det var ingen som var direkt intresserad av att sälja till oss....varför har dom då kampanjer? Hemma igen så gick vi igenom paketet, en massa mumsig choklad från http://www.venuschoklad.se/, hon jobbar där :) Trevligt och jättesnällt! Tack så mycket!

När barnen lagt sig tittade jag först på Lets dance och sen såg vi Twilight. Eller..jag såg hela filmen och P somnade. Idag har vi vuxna städat och röjt. Peder har varit i källaren och fixat efter hantverkarna och plockat in saker i förrådet igen. Nu vill jag helst prova lite mera choklad och ta det lugnt.

5 kommentarer:

Susanne sa...

ser gott ut :)

Annika sa...

Mmmm... så gott! :D

Malin sa...

men gud va sugen jag blev på choklad nu

Therese sa...

Hoppas att det smakade bra :)
Men klubborna var speciellt till barnen, dom har du inte mumsat upp hoppas jag ;)

Kram kram

Therese

Annica sa...

Therese...skulle jag mumsa upp något? *visslar oskyldigt* Den äldsta gillade iallfall chokladen med kanel mest. Och struten har vi inte öppnat än :)