fredag 4 november 2011

Grattis skrutten!


Idag fyller våran äldsta son hela nio år! Vilket även betyder att vi har bott i huset i lika länge. Han var lite besviken att han skulle få lov att vara på fritids på sin födelsedag men det hade gått bra. Vi fikade och öppnade paket och han var nöjd :) Lilla prematurskrutten..tänk att han blivit så stor :) Efter det har jag försökt städa inför släkt-fikat i helgen men det gick inte så bra. Barnen var rätt dryga och jag har ont. Jag var i alla fall ut på bron och tände några ljus, mysigt. Var förbi Linnea på landet tidigare i veckan och fick tre fina squashgubbar :) Tack så mycket för dom!

Moahahaha! Läskiga typer....

Träffade en läsare * vinkar* utanför Ica idag och hon efterlyste beskrivning på lönnlövsrosorna som jag gjorde förut och jag hoppas att det blir direktlänkat dit den här gången, förra gången blev det visst bara till den sidan, nu testar vi med just DET inlägget :) Vilken lång mening det blev....
I morgon väntar nya äventyr!

3 kommentarer:

linnea-maria sa...

Jag kallar också min äldsta för skrutt. :-) åh mina pumpaspöken! Kul att du tyckte om dem. Tack för länken till rosorna. Förra veckan när du var hemma, hade jag velat plocka alldeles knallgula löv till dig som jag såg på lunch promenaden.men som sagt du var hemma, synd. Kram

Virre sa...

Jag min Melvin fyllde ju åtta här för leden. Undras hur det gick till? Jag har ju inte blivit äldre än vad jag var för 8 år sen... ;)

Hade en halvdryg dag med barnen jag med igår,. Men nu är det lördag. Nya tag! Kalas m hela tjocka släkten idag. Intensivt och mysigt på samma gång i mitt lilla hus!

Ha en skön lördag! Kram!

Anonym sa...

Tack för länken till rosorna! Nu kan jag pyssla jag med! ;)

*Vinke vink*!