söndag 6 november 2011

Helgen som var.


Då är det söndagkväll igen då. Vart tar veckorna vägen? I går var jag, barnen, deras kompisar C och H och deras pappa på Sportys lekland. C fyller också år nu i dagarna och istället för kalas som ingen av dom var sugen på så åkte vi dit. Det gick bra och var roligt :) Jag vågade åka "skruvmakaronikanan" den här gången. Hemma igen så åt jag och sen åkte jag in till Falun på Partylite visning hos M. Roligt att träffa henne lite och dom andra med såklart :)
Idag har vi bara fikat med släkten. Så nu är kalasandet över för den här gången. Nu laddar vi för resan och mitt kalas ;) Ska försöka börja se över packningen och ordna med allt som ska vara för resan. Men även för dom som ska bo här när vi är borta, vi måste ju ha djurvakt :)
Ska väl fundera lite på min födelsedag också, det är ju inte så mycket att vifta på när vi kommer hem. Men just nu är jag sjukligt trött och vill bara sjunka ner på sängen med tidningen Nära. Kan man ju glömma....ska plocka fram allt inför skola och jobb imorgon och greja med lite annat också. Känner av hals och bihålor igen, matt i kroppen. Bara att ta en alvedon och nässpray och låtsas som ingenting. *gääääääsp*

3 kommentarer:

linnea-maria sa...

Förberedd dig på det värsta. Det var inte längesedan jag var sjuk o nu är det klippt igen. :-( hoppas iaf att du klarar dig.

Annica sa...

Tack för det...och krya på dig!

Vida sa...

Krya på dig och hoppas det vänder snabbt :-)