tisdag 19 juni 2012

Reumatiskt sammanträffande med healing ;)

Idag hade jag och barnen lite sovmorgon för jag skulle in på lasarettet och reumatologmottagningen. Där inne fick jag en snäll Fru Doktorn som är från byn, men vi har inte träffats förut. Hon klämde, kände, mätte och frågade en massa. Men trodde inte att jag hade en reumatisk sjukdom. Det kom en till Doktor och tittade och frågade lite. Jag har visst den sortens vävnad som dom flesta med Bechterews har, men jag har inte sjukdomen. Men däremot så verkar jag ha lätt att få inflammationer runt leder och senor. Skulle få prova en snällare medicin än diklofenacen och kanske måste jag äta inflammatorisk medicin resten av livet för att slippa ha ont. Fast inte äta den jämt, varje dag, utan när det behövs. Dom blev lite undrande över mitt levervärde som var för högt så jag fick ta några sådana prover och Fru Doktorn ska ringa när svaret har kommit.
När jag gick till hissen så höll dom den åt mig och den ena tjejen sa: Jag känner igen dig. Jag tittade på henne och sa att jag inte kände igen henne och att jag hette Annica. Hon sken upp och sa att: då är det ju du! Vi fick barn samtidigt 2002, och då trillade polletten ner! Det var ju T, en av tjejerna som jag delade sal med både före och efter vi hade fått våra barn. Vi hade alla havandeskapsförgiftning och låg inne före. Vilket sammanträffande va? Att vi är där samtidigt, på samma avdelning, samma hiss och båda var där på sitt första besök för att kolla om vi hade Bechterews. Vi tog såklart sällskap ut till bilarna och pratade på som om dom här tio åren aldrig hade varit :)
Tyvärr så blev det ett snabbt möte, jag skulle till jobbet och hon hem till barnen. Efter jobbet åkte jag till PA, vi pratade också lite innan och under hon gav mig healing men sen blev det tyst och jag hade en meditativ upplevelse med bla en renande källa och snorkling :) Vi pratade ännu mera efteråt, om allt möjligt men såklart mest om mediala saker, mammas bortgång och om vad som händer just nu på jorden.
Och just nu, i det här hemmet, så har jag en skön strålande värme längs ryggraden och är trött. Så nu blir det strax sängen, ska lägga några ord på Wordfeud först och kolla över As packning. Han ska till Sommarland i Leksand i morgon med fritids.Det är bara 3:orna så lillebror är avunsdjuk :)

2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Oj, jag läste romantiskt sammanträffande.

Vida sa...

Spännande sammanträffande... sånt ska man ta tillvara på. Glad att du får det utrett och att man verkligen tittar på vad det kan vara!

Kramar