söndag 13 januari 2013

Sjöbilder.


På lördagen när P hämtade A efter övernattningen så handlade dom korv och lite annat. Sen körde barnen sina fyrhjulingar på sjön och vi andra eldade. Korvätning och lite mera körning. Det var kallt, sådär lite gråkallt och mulet men ändå var det skönt att vara ute. Men till slut frös vi hem. Var inne någon timme innan vi klädde oss igen och gick ner till Brostugan och våran hockeyrink. Jo, för det finns en sådan här som drivs ideellt :) Meningen är att vi ska hjälpas åt att ploga och spola planen och hålla snyggt i stugan. Som är fin, det finns bastu, duschar, kök och ett rum med bord och stolar. Och nu hade föreningen ordnat med en "trivseleftermiddag" med korv, fika, fiskdamm och såklart skridskoåkning för dom som ville. En chans att säga hej till folk, både nya och gamla bekantskaper. Det var trevligt och mera folk än jag trodde.
Idag har vi mest slöat, jag och Hanna tog en promenad på sjön. För idag sken solen och det var riktigt kallt, minus 18 grader. Men det var nog lite varmare just när solen sken som mest. Annars så har jag tvättat, dammtorkat och plockat ner stjärnorna ur fönstren. Och imorgon är det jobbdags.....ångest de luxe....


Enda fotot från lördagens aktivitet.
Det enda som påminner om jul nu är amaryllisen.

4 kommentarer:

Laila sa...

Lågt stående sol och lååånga skuggor! Antar att dagarna fortfarande är förfärligt korta där uppe hos er? Men väldigt fina när solen tittar fram!
Ha det gott!/Laila

Vida sa...

Oerhört vackra bilder från en vacker vinter..
Kramen från Liv

Tomas Varg sa...

Otroligt vackra foton. Va grått det måste varit den där dagen när barnen åkte fyrhjuling. Fina foton som sagt :)

Queen of Kammebornia sa...

Härliga bilder!