lördag 17 maj 2014

Hälsomässa i Smedjebacken.


Helg igen, efterlängtad som vanligt. Efter jobbet i fredags skulle vi skynda oss att köpa skor till A och några bilgrejor men ett telefonsamtal som ändrade planerna gjorde att vi kunde ta det lugnare. Vi besökte Kupolen och Biltema innan vi åkte hem och firade helg med tacos. P låg på uppfarten och grejade med bilar, barnen fixade med cyklar och jag och hunden tog en promenad. Trots att tån gör så ont, jag har testat skavsårsplåster och en sorts textiltub med geleliknande gummi i men det hjälper sådär. Idag har jag haft ett liktornsplåster på och det var skönare. Fast jag har ont nu på kvällen. J slappar i soffan och kollar förmodligen på ett avsnitt av någon legoserie på youtube...


Ja...kanske har vi någon bil för mycket just nu...det finns en vento utanför bilden också. Hoppas någon försvinner snart.


 Vilade på en sten så jag orkade halta hem...


...och då satte vi oss på verandan innan...


...trädgården kallade på mig. En vit papegojtulpan tar stöd av en pion.


Mest blommor just nu.

Häggen har börjat blomma så smått.


Och plommonträdet med, trots kraftig beskärning. Fullt med myror på det, såg inga bladlöss så jag hoppas att trädet inte är angripet.

Idag lämnade jag hemmet och var ute på äventyr med I från jobbet hela dagen. Vi besökte Hälsomässan i Smedjebacken som min medialfröken L och några till anordnar. Mysig mässa med möjligheter till att spå sig, få andlig rådgivning, healing och annat som hör till det andliga/mediala. Men även kroppen kan få sitt genom massage, mat, olika preparat och hudvård. Man kan såklart handla en massa saker, det mesta med andlig anknytning. Tror det var ca 70 utställare i år. Och som grädde på moset två medium kända från tv, Terry Evans och Jörgen Gustafsson.


Terry Evans.

Killen i solbrillor är Jörgen Gustafsson.Jag köpte ett chakraarmband av ett mysigt par som hade en massa fint, en rund lite plattad sten av selenit, björkshampo, tandkräm utan fluor, en liten flaska blomdroppar som hjälper vid luftvägsbesvär och säkert något mera. Vi tog lotter, jag vann och fick välja bland tredjepriserna. Det blev små rökelsepinnar. Vi kände oss nöjda och åkte mot Ludvika där vi åt och gick på loppis. Som vi var för sena till så det fanns inget att se just. Mot Borlänge och IKEA där jag köpte glashyllor till vitrinskåpet. Sen var vi helt nöjda och åkte mot Falun igen där vi tog adjö och jag åkte hem.
Det blev pizza till mat för ingen ville laga något. P grejar fortfarande med bilarna, div saker och barnen cyklade, nu har dom lagt sig och jag är på väg. Blev trött av all luft och sol idag. För det har varit fint hela dagen, skönt.
Godnatt på er!

1 kommentar:

Tomas Varg sa...

Hahaha! Vad bilden på P's bilar var rolig. (Jag antar att han äger en del av dem) Söt bild på hunden :) Kul med kändisarna. Jag gillar dom båda i "Det Okända"
KRAM