söndag 17 april 2016

Ännu en helg.I torsdags var jag in till svärmor med mina nya jeans och lite andra kläder. Fick en tunika som hängde där av henne :) Sen åkte jag och M på cirkel, mycket nya människor där den här gången. Vi övade både på mediumskap och healing, den röda tråden var tacksamhet, alla övningar utgick ifrån det.
På fredagen hämtade jag A efter skolan och vi åkte in till stan och handlade jeans till honom och en topp till mig. Har inte hittat hans försvunna jeans än...märkligt. Vi var även förbi svärmor och hämtade upp kläderna igen, hon är snabb! :) J och hans klass vann en resa till Sälen så dom var borta hela dagen, hade haft roligt och han tyckte slalomen gick bra. Han har inte provat förut.En hink full med kaniner.


" mata oss, mata oss, NU"


Elvis och Pysen får lite grönt, magarna måste vänja sig långsamt.


Älskar den här bilden på svanarna...den är knäppt 2013 och jag fick upp den som ett minne på fb idag, tog en skärmdump på den. 

Igår strök jag kläderna som jag ska ha med mig till England och lade ned dom i resväskan. Tyckte att jag hade mera tid över helgen än i veckan när jag jobbar. Har försökt att ha så lite som möjligt med mig så jag kan handla lite där utan övervikt på hemresan. Samtidigt så vill jag kunna välja kläder efter väder och humör.  Av någon anledning så blev det väldigt många kläder som drar åt samma färgskala, turkosblågrönt :)
Och som vanligt när jag ska göra något så blandas lycko/rolighetskänslan med tankar som " varför ska jag krångla och åka iväg?" " det är ju bara besvärligt"  "tänk om det blir knas av alltihopa". Lägg av! säger jag till mig själv och tänker roliga tankar istället. :) " tänk vad mycket jag kommer lära mig på AFC" " vad härligt att få besöka Colchester och Beth Chatto" " vad spännande att åka vidare helt själv" osv.

Idag har jag inte gjort så mycket....gått med Hanna och sen klippt henne. Det tar nån timme.... Dessutom så ville rakapparaten absolut inte samarbeta fast Hanna var både badad och borstad enligt konstens alla regler. Jag klippte henne med saxen istället och kunde iaf raka ansiktet. Hon fick såklart klorna klippta på samma gång och nu är hon trött, det tar på krafterna/psyket att vara på skönhetssalong :) Ska skriva färdigt här och sen göra ett litet städryck, antingen damma vardagsrummet eller städa badrummet....vi får se vad jag väljer för spännande uppgift....

2 kommentarer:

Anonym sa...

HAHA! Kaninerna är för söta, saknar en bild på Kattla :)
Dom försvunna jeansen har fått fötter? ;)

Laila sa...

Så trevligt med en englandsresa! Vad ska du göra där? Hinner du titta på några trädgårdar?
Allt gott!/Laila