lördag 2 april 2016

Lillstugans förbannelse.Som ni läste i förra inlägget så var jag förkyld och A hade magsjuka. Jag tillfrisknade och hann vara på jobbet en dag innan jag fick vabba med J. Hans tur att kräkas, mycket sämre än A. Allt i magen skulle upp och han höll på längre. Liten och blek låg han på en madrass i vardagsrummet. Dagen efter låg han i soffan eller på madrassen nästan hela dagen, knaprade försiktigt på kex. Ledsen var han också för på onsdagen hade vi tänkt åka med P på hockey med det var ju bara att glömma. P fick iaf våra biljetter sålda. Han var och såg matchen och skulle eg jobba efteråt men åkte hem, inget pigg. På natten hade han nästan 39 graders feber, hängig dagen efter och var väl inte riktigt på g.
Det är så typiskt....varje gång vi säger att nu, nu tar vi tag i Lillstugan och gör ett ryck. Då händer det något annat. Över påsk var jag sjuk, hade tänkt slipa och måla köksluckorna med barnen. När Ps frivecka började så var han hängig och jag har ont i nacken och värk i kroppen. Det är som att det inte är meningen att det ska bli klart där än. Och roligt lov för barnen...magsjuka båda två och A har snorat lite också.Dålig bild på några rådjur.Men en fin dag ute fick vi iallafall.... umgicks med kaninerna och städade ur en massa gammalt hö och spån ur röda buren. P och A skrubbade på några fälgar och båda barnen sköt luftgevär en stund. Funderar lite hur vi vill göra på gården med staket och ev avskärmningar. Skönt bara att ha solen i ansiktet en stund.Sen vankades det tacos som uppladdning för sista och avgörande matchen mellan Leksand- Modo. Dom spelade om chansen att gå upp i SHL. Modo var bra, spelet rörde sig mest på Leksands halva av planen trots att Leksand gjorde första målet. Plötsligt stod det 3-1 till Modo....inte bra! Men Leksand kämpade på och utjämnade till 3-3. Spännande! För spännande...J låg och vred sig i soffan, kunde knappt titta. Det blev en fjärde period och sudden death och det otroliga händer, Leksand vinner! Laget som har varit uträknat flera gånger den här säsongen går upp i SHL!  Vi skiter väl i vem som tar SM-guld i år...men nästa säsong då jäklar är vi med och kämpar :) 

Ikväll är det öppet i Tegera arena och "fest" med musik och chans att träffa spelarna.  P och T är där. Jag skjutsade P till T och sen skulle hans fru skjutsa dom resten av vägen. Får väl hämta inatt någon gång....mindre kul, men vad gör man inte för sitt Leksandsfan ;)Min matchtröja som jag har fått av P....en del tjejer får blommor eller choklad....:)

2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Tråkigt att alla blir sjuka, på lovet dessutom :(
Fina svanar och rådjur :)
P är ingen vidare romantiker, ska va HV-tröja :p

Laila sa...

Hellre en fin tröja än blommor eller choklad!
Lillstugan vill nog vara i fred! Ta hand om dig och din familj i stället!
Fina krokusar!
Allt gott!/Laila