tisdag 24 maj 2016

Blandad vår.Ok...nu kommer det lite blandat från både före och efter Englandsresan :)


Våran J har en vän som han känner via spel på nätet, dom skypar nästan varje dag och har gjort så länge. Nu skulle familjen komma upp mot våra trakter och barnen ville såklart träffas. Mamman ringde mig och vi bestämde att ses på Högbobruk. Så det gjorde vi.  Hade kanontur med vädret, det var den helgen det var så varmt. Timmarna gick fort, barnen kom överrens direkt, dom känner ju varandra redan :) Och föräldrarna var lätta att umgås med, så det var en lyckad dag :) Och området är kanonfint, rekomenderar ett besök. 


Faktiskt senare samma dag så drog vi till Vintjärn och barnen åkte fyrhjuling. Inte åkt på länge så P tyckte att dom skulle känna efter om dom vill ha sina kvar. Vi njöt av den fina kvällen och av nygrillad korv :)

I trädgården växer det så det knakar som alltid den här tiden på året. Jag har satt mina frön, går mina rundor och njuter av allt som överlevt vintern, gläds åt nya fina knoppar och vackra blommor. Matar kaninerna med gott nytt gräs, lyssnar på fåglarna och känner att liljekonvaljerna är på gång :)
Doftar ljuvligt!

2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Jättefina blombilder, jag gillar styvmorsviolerna. Bilden på solen var grymt vacker och Hanna är söt som vanligt :)

Anonym sa...

Hej hej...testar...