lördag 19 november 2016

Det händer lite...Förra fredagen hade jag min första hemseans! Hemseans eller miniseans brukar man säga då man inte är så många personer. Vid det här tillfället så var klienterna 6 st. Det gick ganska bra för att vara första gången och jag är tacksam för att dom ställde upp så jag fick träna.
Dagen efter hade jag en klient på morgonen och sen var jag och J iväg på hans innebandymatch. Storstryk mot Falu IBF. Idag gick det bättre för då vann dom mot Malung med 9-5. 

På onsdagen var jag och träffade min moster och kusin, vi pratade en stund och sen fick moster healing. Roligt att träffas lite. :)
På torsdagen var det sista gången på cirkeln...och Fröken L sa att hon inte skulle hålla någon cirkel alls på "vårterminen". Buhu! Tråkigt! Jag kommer att sakna dom andra....det är långt till nästa höst...


Madonnan har fått sin plats vid öppna spisen i Lillstugan. Så mysigt att gå ut dit och tända några ljus, meditera, lägga lite kort eller jobba med en klient.
Knasiga katt...

Annars så rullar det på som vanligt med jobb, skjutsa till träningar, tjata om data och tvspelandet osv. 
Igår, fredag, så var jag till jobbet för ett tidigt möte på min lediga dag. Sen åkte jag och min vän I till Valbo, vi var såklart på köpcentret och åt och shoppade. Tog en tur till Owes också innan hemfärd. I Hofors stannade vi på Bakerian, ett gulligt litet fik med gott och lite annorlunda fikabröd. Det var en trevlig dag även om jag kände mig helt slut ibland. Undrar om det är olika på olika ställen? På Valboköpcenter gick det bra men på Owes kunde jag ha somnat stående och om jag besöker Kupolen så kan jag bli helt tom på energi. Sen kan det ha varit tillfälligt...hela veckan har det känts som att jag håller på att bli sjuk...men inget bryter ut. Vi får väl se. 
Imorgon är det iaf kalas hos Ps syster, den yngsta där fyller år. :)


2 kommentarer:

Laila sa...

Vad håller katten på med - avancerad yoga? Kanske påverkad av miljön?:-)
Så fint du fått det i Lillstugan!
Vilket fantastiskt bra initiativ! Dels gör ni en massa människor glada med fina blomster och plantor, dels har ni trevligt tillsammans när ni jobbar i växthusen och med försäljningen. Och CP-skadade får hjälp och stöd! Beundransvärt!
Önskar dig en fortsatt skön helg!/Laila

Tomas Varg sa...

Haha. Skrattar åt katten 😂
Tråkigt att inte ha någon cirkel på våren 😢
Åh Owes vill jag också till 😍😍😍