söndag 12 mars 2017

Mat och sällskap.


Tjolahopp tjolahej!

Ja...vad gör vi....livet blandas med bra och dåliga saker, dåligt är tex pappas sjukdom, att Hanna har haltat och haft ont i ett ben, min huvudvärk och större saker i världen såklart. Bra saker kan vara ett väldigt positivt utvecklings/målsamtal med chefen, omplanterade krukväxter, vackert väder och fina vänner.

En del av dom där vännerna samlades på lokal i Falun i fredags och åt god mat, drack och pratade. Vi var inte ute så sent men hade väldigt trevligt. :) 


På lördagsförmiddagen hade J hemmamatch, det blev tyvärr förlust. Jag har haft huvudvärk hela veckan så jag sov en stund och sen gick  jag, Hanna och barnen ned på sjön.( P jobbade )Tände en brasa och grillade korv, njöt av solen och skrattade åt Katla. Hon följde efter oss dit och först smög hon mest omkring men sen flängde hon runt och klättrade i träd som en annan kattunge. Hanna gick bättre på benet och det var skönt att se. Även om hon helst ville sitta i knä och bli matad med korv. 
(Just nu när jag skriver så ligger Franz på bordet med framtassarna och huvudet på min arm...lätt att skriva då...)


Hanna är pinsamt oklippt....
Idag har jag segat på fm och inte haft nån inspiration alls. Men nyss så rensade jag ur några böcker och fixade i bokhyllan. Behöver mera plats....
Vädret är jämngrått och inbjuder inte till utevistelse direkt och eftersom Hanna inte går nån längre sträcka med benet så...då får jag också vara inne ;)


2 kommentarer:

Laila sa...

Hemskt med huvudvärk! Har du testat akupunktur light? Nyp tag ordentligt i båda örsnibbarna och dra dem neråt tills det gör lite ont. Håll kvar i ca 30 sek, upprepa några ggr då och då. Det skadar i alla fall inte...
Allt gott!/Laila

Tompa sa...

Fina foton. Söta Hanna och galen katt :)
Stremt!