söndag 24 september 2017

Firanden.Fullt upp! 
Nåja, torsdagen var lugn, grejade lite hemma bara. På fredag em så var jag och barnen till syrran och firade hennes yngsta. 15 år! Inte klokt vad tiden går... hennes epa står och väntar på lack och så ska kortet fixas, sen är det bara att åka :) Vi mumsade smörgåstårta, fika och tårta. Mätt som  ett gäng annacondor tog vi oss hem och vilade magarna.
På lördagen åkte jag och J till Högbo kyrka för att deltaga i dopgudtjänsten för lilla L. Det är mitt syskonbarns yngsta, en pojk. Det var en fin stund i kyrkan och efteråt blev det ännu mera fika. Gött!
Jag var iförd min svärmors kreation, älskar tyget.
Vi hann bara hem och andas en kort stund sen åkte vi in till Falun och åt pizza innan vi fikade ännu mera! Jo, det är sant. För Ps mamma fyllde år. Vi chillade en stund, pratade och fikade. Sen åkte jag och barnen hem och P åkte och jobbade natt. 
September är en riktig fylla år månad för oss...pappa, två av syrrans barn och så svärmor.

Idag då...ja... jag och A hämtade toa och hushållspapper med pick-upen och levererade det mesta av det direkt. Niorna i Svärdsjö åker alltid till Polen på skolresa och besöker koncentrationsläger och lär om förintelsen. Och då säljer dom olika saker innan för att få ihop pengar. Lagomt när jag och A var klar så halade J fram en beställningslista på kakor ur ryggsäcken... nej nej nej...vi kan inte fråga grannarna om kakor precis nu. Det blir för mycket. Det är bra att barnen själva får samla ihop pengar till skolresorna men har man flera barn som håller på så blir det lite mycket. Släng in en lagsport eller två på det så har man fullt upp.

För övrigt såvill jag säga att min vän L har öppnat fik och butik i sin by...men jag tror jag gör ett eget inlägg om det senare. Måste skriva klart om resan också. :)


2 kommentarer:

Vida sa...

Vad fin du är i svärmors kreation och jag älskar också tyget <3.
Förstår om du trodde att det skulle vara en berättelse men det är en bunt av olika personers lyckliga berättelse i tre ord. Däremot blev jag sugen att göra en stafettberättelse, det har jag varit med om förr. Det var spännande.
Varma kramar från Liv

Tomas Varg sa...

Håller med om att du är fin i svärmors kreation :) Men va mycket fika ;)