måndag 4 september 2017

Uppåned


I vissa perioder i livet så känns det som att man aldrig får vara glad eller nöjd utan man ska omedelbart tryckas ned igen. Varför är det så? Ska vi öva på att hitta det positiva i allt eller vad är det frågan om? Lite så är det nu, något bra och inspirerande händer, det är roligt och jag har tusen ideér... sen kommer det nån eller något och säger/gör/händer något så man tappar sugen totalt. Och även om jag vet att det oftast bara är för en kort stund som jag känner mig less...så är det nog så drygt. Just nu önskar jag mig några miljoner så jag kan vara helt oberoende av jobb osv och bara göra roliga saker samt att alla bara kan hålla käften...typ. Haha! 
En sån dag idag..

Bjuder er på lite fina blommor istället...blommor och djur blir man glad av :)

Mina luktärtor.Och grannens fina dahlia.Systerskap blir man också glad av. Var på sista träffen med häxorna i lördags...fast vi kommer väl att ses igen, men inte just i det här forumet. Trevlig dag som avslutades med migrän. ( jag säger ju det!! man får inte ha för kul )


2 kommentarer:

Tomas Varg sa...

Känner igen mig och vi har skrivit om samma sak verkar det som (Less)
Kämpa på söstra mi, miljonerna kommer aldrig komma. Livet suger som fan och sen dör man.

Bosse Lidén sa...

Det där kan jag också skriva under på. Livet är tyvärr så. Migrän har jag sluppit från. Det lär vara tufft. Du nämner syskonskap och jag började med att läsa ditt senaste inlägg om resa så du verkar vara på väg uppåt igen. :)
Hoppas du blir miljonär och kan styra helt över ditt liv. Du får börja med att deltaga i min lilla lek/tävling som jag alltid har i november på bloggen. Där delar jag ut tio st SkrapKryss med chans på att bli miljonär.
Kram Bosse
Ps. Underbara bilder du la in.