måndag 10 november 2008

Vinterbuketter av pelargoner.Jag jobbade till klockan 12.00 idag sen åkte jag hem och bytte av P så han fick åka och jobba. Han och barnen var till vårdcentralen på förmiddagen och visade Amadeus tå. Läkaren tyckte inte det såg ut som nageltrång och tog en odling. Vi fick en ny tid på torsdag, samma dag har vi tid på Habiliteringen. Där ville dom bara träffa mig och P den här första gången. Lite pirrigt är det allt. Peder trodde att han skulle hinna hem och hämta A efter det så då kör vi på det. Allt på en gång..

Iallafall....jag gjorde mat åt barnen och matlådor åt mig. Sen gick jag ut till Lillstugan och klippte bort alla blommor på pelargonerna som har stått där sen första frosten och bar in dom i mörkret i matkällaren. Känndes hårt att kasta så många fina blomor så jag sparade några till två minibuketter. Gjorde eld och fixade lite till. Ringde fritids och sa att A ska komma imorgon men att han inte kan gå så han inte kunde vara med ut på eftermiddagen som dom alltid gör på tisdagar. Han skulle få vara kvar själv och se på en film och någon skulle titta till honom. Kanske kan han gå in till dagis, det ligger ju vägg i vägg och barnen brukar springa över till varandra.

När jag pratat klart la jag mig på sängen och måste ha tvärslocknat! Vaknade av att Johannes pratade med mig. Hade sovit i ca en halvtimme, helt kokko i huvudet när jag vimsade upp och gav J en macka. Nu vill jag att dom ska lägga sig snart så jag får sova igen :) Men det är ett tag kvar till det.

3 kommentarer:

Mystic Girl sa...

Så fine blomster!^^,
Takk for kommentar på bloggen min :) Ja, nå gleder jeg meg til jul!:D

linnea-maria sa...

Vilka söta pelargonbuketter! En liten sommakänsla så här i höstmörkret! /linnea-maria

Kvistas sa...

Hallå där!!
Är det Ok att jag länkar från mig till dig?
Kram Anki