torsdag 19 september 2013

Gekås i Ullared.Söndag borde vara sovmorgon men jag gick upp samma tid som vanligt. Syrran hämtade mig och vi åkte in till Falun där vår vän och kollega I stod och väntade med sin bil. Jag körde första passet, gillar inte att köra bil på okända vägar ;) Vart vi skulle? Till Ullared och Gekås! Första gången för mig och vi tre har pratat om att åka dit i säkert 15 år och nu äntligen var vi på väg. Vi stannade och sträckte på benen, åt, kissade osv och ca 14.45 rullade vi in på parkeringen. Vi kollade läget och småshoppade lite innan vi åkte till campingen och vår stuga. En liten rackare men vi hade ju inte tänkt tillbringa tiden där :) Bastustugor och badtunnor.


Våran lilla fågelholk :) Kokko!Som ni ser...ingen kö.

På måndagen var det shopping hela dagen med avbrott för fika, mat och en utflykt. Jag handlade mycket till barnen men en del till mig och P slank ner i vagnen. Det var lugnt på Gekås, vi hade ju tajmat in att folk inte hade fått barnbidrag eller lön. Mitt på dagen var det en rusch med folk, annars har det varit en lagom nivå och inga köer att tala om.

Mat på Rosegarden, gott!

 Och en cider och en öl i sportbaren. I fick inget, hon skulle köra sen :)

Jag ville gärna se havet så vi åkte till Falkenberg och Skreastrand. Kan tänka mig att det är fint på sommaren, nu blåste det som sjutton. Men det är något visst med havet ändå...

Skreastrand i Falkenberg.
 Vår lilla kur blev full av påsar.

Efter Skrea så handlade vi lite till och sen gick vi och åt innan vi landande i holken igen. Trötta i benen men nöjda med inköpen.Lego- Gekås, vilket jobb! Vilken pill!

På tisdagen städade vi stugan och lämnade nyckeln, tog en liten sväng till inne på Gekås innan vi styrde hemåt. Vi ville komma hem i skaplig tid eftersom vi skulle jobba på onsdagen. Resan hem gick också bra men nog känns det i kroppen att man först sitter stilla i flera timmar och sen går och handlar i timmar och sen sitter igen. Man blir lite sliten. Men det gör inget :) Det har varit roligt! Tack tjejer!

3 kommentarer:

Ensamma Vargen sa...

Vindkraftverket. 10 poäng!!!!! Snyggast jag sett på länge!

Annika sa...

De minsta stugorna är precis så de räcker till :D

Det finns fler ställen man kan hyra kring Gekås. :)

Hoppas ni hade det toppen!

Annica sa...

Jo, vår vän är ullaredsexpert och brukar hyra privat. Men det var inte ledigt några stugor där nu :)