söndag 8 september 2013

Naturen, skogen, *gilla*


Jaha...en liten snabbis idag, tror jag. Man vet aldrig vad som hoppar fram över tangenterna :)
Har försökt promenera mera och längre men mitt knä sa ifrån så nu har jag vilat istället. Men några fina prommisar har det blivit under veckan. En dag var det två fåglar, ormvråkar tror jag, som flög i cirklar över mig, Hanna, åkrarna och sjön. Dom skriade till varandra nästan hela tiden, lite mysigt.På lördag em tog vi en sväng i skogen med hjulingarna. Plockade lite lingon, barnen tyckte det var kul med bärplockarna. Vi åkte en liten bit till och lånade eldstad av ett jaktlag. Vet inte om dom gillar det eg men vi tyckte det var bättre att elda där. I en riktig eldstad med grus runt istället för att bygga en egen. Det är ju torrt i markerna. Och någon hade varit där före oss för det pyrde lite i kolen som var kvar. Vi grillade korv som vanligt, njöt av den fina utsikten över vattnet och svanparet som höll till i andra änden, en jättefin och varm kväll. Tills solen gick ner...det var kallt att åka hem och jag är glad att P lät mig köra can-am:en. Den har värme i handtagen och blir varmare även runt sitsen, dessutom har den ruta.


 Smart grill som gick att föra fram och tillbaka över elden.


 Vackert över Ågsjön.

Och idag, söndag har vi tömt vardagsrummet på nästan alla möbler för i veckan kommer det en karl och börjar med renoveringen! Weeeeeiiii!!! Äntligen!

5 kommentarer:

Ensamma Vargen sa...

Smart grill :) Jättefina foton, speciellt på Ågsjön :) Typiskt 71:or att ha ont i knä :( Men vad spännande med renovering, kan inte vi få några "före och efter" bilder från renoveringen? :) K R <3 M

Annika sa...

Härliga bilder! :)

Helén i Vilrummet sa...

Å vilka vackra bilder! Härlig skogstur ni hade.

Kram Helén

Vida sa...

Så fantastiskt vackra bilder, du kan verkligen fånga både naturen och stämningarna i den..
Kramar

Annica sa...

Tack ! Vad glad jag blir :)