lördag 22 november 2014

Spendrups, trav och snö.

På cirkeln i torsdags fick vi prova att göra bilder med strykjärn och vaxfärger. Riktigt roligt! Sen fick vi tolka bilderna på olika sätt och använda dom för att ge healing. Tyvärr så syns inte färgerna så bra men ni får en aning iaf :)

 

I går, fredag, så åkte vårat team på studiebesök till Spendrups bryggeri i Grängesberg. Väldigt roligt att få se, tyvärr så gick inte så många fyllningsmaskiner, det hade ju varit intressant för oss som också fyller flaskor. Men av det vi fick se så gick deras maskiner en aaaaaning fortare än våra ;) Bra guidat, rent och snyggt överallt, trevligt besök. Vi åt på en kinarestaurang i Borlänge på hemvägen, helt ok mat.

Sen var det fort hem och hämta barnen som skulle vara hos deras farmor, hämta upp arbetskamrater och åka till Rommetravet för " fest med häst". Vi fick en kort tur på stallbacken, tittade på hästar och pratade med en kusk. Vädret var ju inte så trevligt med blött snöfall så vi ville in i restaurangen :) Vi fick våra bord och gick och skulle ta mat. Som tog slut precis när vi kom fram, fick vänta alldeles för länge. Inte ok! Inte bra service! Fy!  Men till deras försvar så var maten väldigt god :) Vi hade fått andelar i ett spel som inte gick så bra men många av våra egna spel på vinnare eller plats gick skapligt. Jag gick nog +-0 och det är väl ok, då förlorade jag iaf inga pengar :) Det var trevligt och roligt, jag har inte varit på trav sen tidigt 80 tal och då var det midnattstrav på just Romme.


Ja, dom springer åt fel håll...det är bara värmning :)


Idag sov hela familjen länge och vaknade upp till en värld pudrad med ett tunt lager snö som har legat kvar hela dagen. Vi åt tacos till lunch för P skulle åka och jobba, handlade godis, gick med hunden och nu tittar barnen på tv och jag bloggar och läser bloggar :) 
Ha en trevlig kväll!2 kommentarer:

Ensamma Vargen sa...

Jag kunde inte avgöra om hästarna sprang åt fel håll :) Tråkigt med servicen på restaurangen :( Tacos är gott!!! :)

Ensamma Vargen sa...

Snöbilderna kommenterar jag inte ;p