söndag 10 maj 2015

Återupptagit magin.


Julen 1994 önskade och fick jag Vit magi av Marina Medici i julklapp. Boken handlar om magi, vad det är och hur man utövar den. Den är inte bunden till något samfund eller så. Jag älskade den och har läst den massor av gånger :) Nu kan jag se att magi, bön, önskningar, ritualer osv eg är samma sak: lagen om attraktion. Det du ägnar uppmärksamhet/ energi åt, det skapar du omkring dig. Sen vilken väg man väljer är en smaksak. Jag har inte ägnat mig åt magi på många år, knappt alls sen barnen föddes. Sen tog det andra andliga över med mediumskap och healing.
Så nu när jag tackade nej till Fröken Ls nya utbildning har jag funderat på vad jag vill göra mer, förutom cirklarna. Något naturnära.... Så fick jag se en Häxkurs på fb, fyra tillfällen under nästan ett år. Och ju mer jag läste desto roligare lät det så jag anmälde mig. Hon som håller kursen hyr Beröringskällan av Fröken L ibland. Idag var det dags för första träffen, jag kände bara en tjej, hon har gått cirkel med oss förut men jag har inte sett till henne på länge.
Det var mycket teori första gången och några praktiska övningar, roligt och det kändes som om jag kommit hem :) Inte så att jag kommer att sluta med det andra, utan mera som ett komplement :)


3 kommentarer:

Laila sa...

Våra barnbarn tycker att Fagerdala är magiskt - det räcker en bra bit för mig! Och du - Kycklingar! Det är också magi!
Allt gott!
Laila

Vida sa...

Åh, den står i min bokhylla och jag bara älskade den.. och nu inser jag att jag glömt bort den men att det kanske är dags att bläddra i den igen. Det är en kär gammal vän. Vad spännande att du låter magin kliva in i livet.
Kramen

Ensamma Vargen sa...

Väldigt fint omslag på den där boken :)