söndag 12 april 2009

Hälsat på L.

Man kan inte klaga på påskvädret iallafall, vad lätt allt blir när solen skiner och man kan vara ute på ett annat sätt. Annars så äter vi god mat, godis och gör just ingenting.
Igår var vi upp i skogen och kollade in björnspåren, dom var verkligen inte långt ifrån där jag och Hanna tankade energi sist. Nyss åkte P och J en sväng på fyrhjulingen och då såg dom ev spår och att någon hade krafsat i myrstacken. Men stacken var sönder redan för flera veckor sedan :) Nu ville såklart A också åka och kolla, vi får se om dom ser spåren bättre.
Idag åkte jag äntligen och hälsade på min vän L!!!! Hennes minsta är redan 8 månader....*skäms* Vi gick på promenad och snackade en massa, hade en del att prata om, telefonkontakten har också varit bristfällig på sista tiden. Men det är det som är så skönt med henne...vi bara fortsätter där vi var sist, typ :)
Under tiden var A hos mormor och morfar, han hann både spela på datorn, bada badkar och cykla. När vi kom hem var farfar med sambo här på en kort visit, dom hade vägarna förbi.

"Visdom dricks bäst ur egen källa" Glöm aldrig det!!!

1 kommentar:

linnea-maria sa...

Jo så är det med vänner...Ibland hörs man inte av på hur länge som helst men när man gör det så är det som om inte tiden hade gått så snabbt (för vissa vänner i allafall). Ha en fin vecka /linnea-maria