söndag 20 september 2009

Kort helg.

Tycker den här helgen gick alldeles för fort. Den hann inte ens börja. I fredags mötte jag Peder i dörren (nåja, nästan) när han var på väg på hockey. Jag lade barnen och kollade på tv i lugn och ro. På lördagen kom svärfar L hit och lämnade tillbaka släpvagn och ATV och dom tog en tur på flera timmar. Jag och barnen var till mamma och pappa och gratulerade pappa på födelsedagen. Pratade, fikade och barnen passade på att cykla. Vi har ju ingen asfaltsväg som lämpar sig för "ensam cykling" direkt. Gjorde inget särskilt sen, åt tacos och såg på film typ. Idag kom svärmor I och Tuss hit och hälsade på. Innan dom kom hade jag ett städryck, nästan synd att bli avbruten men hon gjorde så god mat åt oss så det är ok :)
Så helgen känns kort...som sommaren. Jag har en massa saker som jag inte gjort än i sommar, som jag trodde att jag/vi skulle göra. Och saker som jag inte plockat fram, kläder jag inte använt och så vidare. Det bara regnade ju, känns det som iallafall. Men mina fuchsior har gillat vädret!


Den här heter Deep purple och har blommat som en galning. Räknade vid ett tillfälle över 70 st blommor och knoppar! Nu kommer ett stillsammare flor med enstaka blommor men dom är mycket större. Den här mäter minst 16 cm rakt över!!

3 kommentarer:

Annika sa...

Sååå fin... Vad är det för sorts blomma?

Annica sa...

Det är en fuchsia :)

Annika sa...

Ahaa... :) Läcker är den :)