onsdag 21 april 2010

Kupp, hippa, sippa.

I lördags fick vi äntligen sätta våra planer i verket och ha möhippa för M. Hon hämtades av två av oss och sen möttes vi på stan. Synskafton hos PA stod på programmet. Vi började med att äta Faluplanka och korka upp våra drycker. M förärades en slöja och några paket innan vi började med själva övningarna. Det var roligt och det ska bli spännande att se om några av spådomarna slår in. Vi tackade för oss och gick vidare till Pitchers där vi drack, pratade och skrattade, som vanligt. Vi hade tänkt gå och dansa på något annat ställe men vi blev så trötta allihop :) Vi åkte hem istället, tack snälla K och S för skjutsen!
På söndagen var jag väldigt energisk, lade tillbaka stenarna i muren, krattade och skottade upp grus efter borrkillarna, tvättade osv. Var inte jättefint väder men skönt ändå. Till skillnad från nu...blåsigt och kallt när jag gick med hunden. Måste få några steg till på räknaren. Vi har stegräknartävling på jobbet, ingen risk att jag vinner :)
I tisdags var P och klippte barnen, till Rusta och handlade på Maxi. När jag kom hem så såg jag direkt att något var "underligt och konstigt" i min rabatt. Några hade gjort en flamingokupp!! Trodde dom inte att jag skulle se den hiskeliga saken!
Min fina vårpresent....

3 kommentarer:

susanne sa...

viken fin pippi :-)
kram Susanne

Bror din sa...

Väldigt tjusig flamingo! Påminner om Miami Vice :)

linnea-maria sa...

Vilken fin present till trädgården :) Åh lyckos dig som har blåsippor hemma. Hos mig blommar ingentiing. Jag måste ta och skaffa mig lite vårväxter tror jag. Kram /Therese