fredag 30 april 2010

Valborgs firande i Hunsen.

Jag ber om ursäkt för den här veckans dåååliga bloggande...eller snarare brist på bloggande . Jag har helt enkelt inte orkat. Har stått på samma maskiner hela veckan och jävlats med dåligt material.
Iallafall, förra helgen hade jag ont i handleden och tog det väldigt lugnt. En dag var vi ner till sjön och grillade korv, barnen lekte och P drog ihop ris till en brasa. Veckan har som sagt varit tuff men i torsdags var jag till I på ateljen och gjorde en första provning av klänningarna. Det blir nog bra. Idag grillade vi, det måste man nästan göra den här dagen va? Vi vuxna fick fläskfilé och barnen korvburgare, gött! Vi lät maten sjunka i magarna innan vi gick ner till sjön och tände på brasan. Vilket var rätt svårt då det mesta av riset är rätt så färskt. Det gick åt lite diesel innan det tog sig ordentligt.
Ser det inte ut som en eld-drake?

Jag och killarna blev lite trötta så vi vilade en stund i det torra gräset. Observera stegräknaren på stöveln :) För er som inte vet så har vi en tävling på jobbet.

Klockan började bli väldigt mycket för småkillarna, 22.30, så vi gick hem och dom åt mackor, borstade tänder och hoppade i sängarna. Tror J somnade direkt. P blev kvar för att se till elden och släcka, tror han är på ingående nu. Hanna verkar lite rädd för dom enstaka smällarna som hörs, hon ligger i min famn med huvudet på min arm, tungt trots att hon är liten. Hoppas jag får mycket gjort imorgon, vill städa undan en massa inne och flytta några perenner ute och helst börja titta på kläder till resan. Ja...det är en stund kvar men jag har ju inte sett kläderna på hela vintern så dom kan ju ha krympt i garderoben :)
Gnistorna blev så här fina när P meckade med kameran, synd att det blev så ljust bakom.

2 kommentarer:

Susanne sa...

Såg mysigt ut att ligga i gräset och titta på brasan
kram Susanne

linnea-maria sa...

Vilken mysig kväll! Jag eldade upp hallonris igår. Kolbitarna och askan som blev kvar skottade jag ut på grönsakslandet. Det är ett trevligt sätt att städa på tomten. Kram /Therese